ERE

Új ERE raklapszállító targonca.

Erős, megbízható és egyedileg konfigurálható. Az Ön igényeire szabottan.

Raktárában vagy üzletében hosszabb útvonalakon kell az árut szállítani? És mindemellett szeretne hatékonyabban dolgozni? Akkor Önnek az új ERE raklapszállító targonca a megfelelő anyagmozgató eszköz.

 

Erős szerkezetének köszönhetően az ERE nemcsak megbízhatóan működik, hanem rendkívül fordulékony és ráálló platformjával kényelmes kezelést biztosít. Ideális megoldás, ha nagy teljesítményre van szüksége. Állítsa össze igényei szerint - árurakodásra, szállításra és különböző más alkalmazásokra - az Önnek legmegfelelőbb gépet!

Az új ERE raklapszállító targonca előnyei. Tekintse meg, mi mindent tud az ERE.

Erős raklapszállító targonca az Ön igényei szerint.

Erős és megbízható.

Az erős acélváznak köszönhetően az ERE elektromos raklapszállító megbízható és biztonságos kezelést garantál. Ezért az ERE optimálisan alkalmazható a rámpákon, valamint a raklapszállítás során.

Sokoldalú és variálható.

Állítsa össze igényei szerint - árurakodásra, szállításra és különböző más alkalmazásokra - az Önnek legmegfelelőbb gépet! Kombinálja a ráállós raklapemelőt az Ön igényeire szabottan és válasszon négy különböző platformból. 50 felszereltségi opció áll rendelkezésére, többek között például a positionCONTROL opció, melynek használatával akár 15%-kal nagyobb teljesítményt érhet el a versenytárs gépekhez képest.

Gyors és hatékony.

Nem ok nélkül nevezik az ERE típust "gyorsfutónak". Az elektromos palettaszállító 14 km/h sebességével a leggyorsabb gép a piacon. A drivePLUS opcióval akár 19%-kal növelhető a rakodási teljesítmény a versenytárs gépekhez képest.

Fordulékony és kompakt.

Az ERE palettaszállító a legrövidebb ráálló platformos gép a piacon. A ráálló platform ellenére szűk helyeken is ideálisan alkalmazható. Legyen szó teherautók be- és kirakodásáról, nehéz terhek hosszú útszakaszon történő szállításáról vagy a legkülönbözőbb típusú áru komissiózásáról: mindez gyerekjáték az ERE raklapszállító targoncának.

Energiahatékony.

Az ERE raklapszállító targonca komponensei az elődjéhez képest tökéletesebben lettek összehangolva, így a legújabb generációs ERE jelentősen, akár 23%-kal kevesebb energiát fogyaszt (a versenytársakhoz képest). Használja ki a lítiumion akkumulátor használatának előnyeit: gyors töltési idő, karbantartásmentesség és hosszú élettartam - ezek a Li-ion technológia legfőbb előnyei a hagyományos akkumulátorokkal szemben.

Ismerje meg Ön is az új ERE raklapszállító targonca előnyeit:

  • erős vázszerkezet a nagyobb igénybevételű alkalmazásokhoz
  • 14 km/h sebességével a piacon elérhető leggyorsabb raklapszállító
  • igény szerint egyedileg konfigurálható a rendelkezésre álló legkülönbözőbb opciók segítségével
  • a piacon elérhető legrövidebb gép és még sok minden más.

Infografika letöltése ›

Szeretne több információhoz jutni az új ERE elektromos raklapszállítóról?