Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Sauer
Automata raktár raklapok tárolására

Gazdaságos, teljes körű megoldás a Sauer GmbH & Co. KG

Sauer GmbH & Co.KG – az egykor piacvezető vállalat a játékiparban - most többek között kozmetikai, vegyészeti, gyógyszerészeti és élelmiszeripari felhasználásra tervez és gyárt palackokat, valamint tárolókat. Termékkínálatunkban megtalálhatók például a gyermekülések műszaki alkatrészei is. 


Zavartalan folyamatlebonyolítás

A vállalkozás pozitív üzleti előre menetele és az ehhez kapcsolódó géppark bővítése volt a kiindulópont az új intralogisztikai rendszerbe történő beruházásra. Az automata raklapos magasraktár telepítésére az alábbi célokat kaptuk: a rakodási teljesítmény növelése gyors hozzáférési idő alatt, minimális hibaráta és nagyfokú térkihasználás.

Új raktárkoncepció automata felrakógépekkel

Az új raktárkoncepció alapja egy teljesen automata raklapos magasraktár felrakógépekkel, szállítószalag perifériával és WMS-hez (raktárirányítási rendszerhez) történő csatlakozással. Az automata felrakógépek, melyek dupla mélységű be- és kitárolást tudnak elvégezni, rendkívül gazdaságos munkamenetet biztosítanak. Ez nagyon fontos a háromfolyosós automata magasraktár ellátásához, amelyben tizenegy állványszinten több mint 25.500 tárhely áll rendelkezésre. Ezen kívül a teljes szállítópályát mi szállítottuk, beleértve a centrírozó állomást, a raklaptovábbítót és a címkézőt is. A három raktári felrakógépet a teleszkóvillákkal együtt leányvállalatunk, a MIAS szállította. 

Gyors építkezés és magas szintű rendszerelérés

"A legfőbb előny a rendkívüli rakodási teljesítmény, melyet a felrakógépeknek és a teleszkópvilláknak köszönhetünk," - nyilatkozta Norbert Manager, aki az intralogisztikai létesítmény építését projektvezetőként segítette. Pozitív visszajelzést kaptunk továbbá a rövid, 1 év alatti építési határidőt, illetve a kedvező ár-teljesítmény arányt és magas szintű rendszerelérést - és nem utolsó sorban az intuitív, kezelőbarát felhasználást illetően.

Norbert Manger
Jungheinrich projektvezetője

"A legfőbb előny a rendkívüli rakodási teljesítmény, melyet a felrakógépeknek és a teleszkópvilláknak köszönhetünk."