EJE HU

Megemeli a minőséget.
Elektromos emelőkocsi a Jungheinrichtől.

Az EJE elektromos emelőkocsik

új generációja megérkezett.

Megbízható, fáradhatatlan és hatékony. A Jungheinrich elektromos gyalogkíséretű emelőkocsijai megkönnyítik a rakományok mozgatását - akár raktáron belüli, akár kisebb méretű üzlettérben történő mozgatásról legyen is szó. A minőség alapvető követelmény, hiszen a raklapszállító emelőkocsiknak még a legnehezebb körülmények között is jól kell működnie, készen kell állnia.

 

Mint technológiában vezető gyártó, újabb szintet léptünk megbízhatóság és minőség tekintetében az EJE gyalogkíséretű raklapemelők új generációjával. A sorozatban a legújabb EJE 114 egy igazi világújdonság - kompakt és erős akár 1,4 tonnás rakományok szállítására is alkalmas. A 2018 júliusban megjelenő EJE 222 pedig egy továbbfejlesztett emelőkocsi az EJE 2-es sorozatában.

 

Hatékonyság, biztonság, erő és könnyű kezelhetőség - az EJE elektromos emelőkocsik minden területen a legjobb osztályzatot kapják, ahol a minőség kiemelten fontos.

 

 

Az új EJE modellek:

Az EJE 1-es sorozata

Az elektromos gyalogkíséretű raklapemelők legújabb generációja

A sorozat legújabb tagja:

EJE 114 akár 1,4 tonna teherbírással

További információt szeretne?

Pár kattintás után személyesen is felveheti a kapcsolatot munkatársainkkal.

Szeretnék vásárolni!

Tudjon meg többet a személyre szabott vásárlási lehetőségekről.

Maximális energiahatékonyság a Jungheinrichtől: akár 25%-kal kevesebb energiafogyasztás

Az energiahatékonyan működő gépek segítik hosszútávon a költségek csökkentését. A már bevált savas-ólom akkumulátorral működő gépeinket 2műszak1töltés garanciával kínáljuk, de a forradalmi lítiumion technológia is elérhető valamennyi Jungheinrich elektromos géphez. Mindkét technológia tökéletesen alkalmas a többműszakos és folyamatos alkalmazáshoz.

 

Az új EJE elektromos gyalogkíséretű emelőkocsik nagy teljesítményű váltóáramú technológiával akár 14%-kal (EJE 116), 23%-kal (EJE 120) vagy akár 25%-kal (EJE 118) nagyobb hatékonyságot érhetnek el.

 

A Jungheinrichnél a hatékonyság túllép az energia kérdésén. Röviden: bármi, ami a munkavégzést megkönnyíti, az növeli a hatékonyságot a raktárban, mindemellett csökkenti a költségeket, illetve fokozza a teljesítményt.

 

 

 

Maximális teljesítmény lítiumion technológiával

Tetőtől talpig biztonságos kialakítás

A dolgozók bizonsága rendkívül fontos számunkra. A láb védelme például különösen kritikus, amikor gyalogkíséretű emelőkocsival dolgoznak. Az emelőkocsinak gyorsnak és mozgékonynak kell lennie, mindemellett pedig hirtelen könnyen fékezhetőnek is.

 

Az EJE típusú gépek hosszú biztonsági kezelőkarja (a kezelőkar dőlésszögétől függően kerül meghatározásra a menetsebesség vagy a gép automatikusan megáll) és a lábvédelem, amely minden irányból védi a kezelőt, maximálisan választ ad erre a problémára. 

A legkeményebb körülményekhez fejlesztve.

Az elektromos gyalogkíséretű raklapemelők készen kell álljanak minden körülmények között, még a folyamatosan cserélődő kezelőszemélyzettel is. Emiatt is különösen fontos az EJE járművek robusztussága és megbízhatósága.

 

Minden részlete - a szilárd acél alváztól a többi olyan alkatrészig, mint a Jungheinrich saját fejlesztésű és gyártású erőteljes váltóáramú motorja - megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak. A cég nemzetközi tanúsítványokkal igazolja rendszeresen a magasszintű gyártási minőséget a Jungheinrich gyártósorokon.

 

Mindezeken felül, szakértő minőségellenőr csapatunk folyamatosan felügyeli termékeink megbízhatóságát és élettartamát. A üzemi élettartamelemzés szorosan monitorozza a termékhasználatot és a terhelést, lehetőséget adva arra, hogy ezen minőségügyi következtetéseket visszacsatolhassuk a gyártási folyamatba. 

Az átalakítás után:

minden eddiginél jobb irányíthatóság.

Az elektromos gyalogkíséretű raklapemelők könnyű kezelhetősége is rendkívül fontos. Rövid tanulási időszak áll rendelkezésére a targoncakezelőknek, ami után tudniuk kell, hogy hogyan üzemeltessék biztonságosan és rutinszerűen a járművet.

 

Mivel a piacon a legrövidebb géptesttel rendelkezik, az EJE raklapemelőket gyorsan és könnyen lehet irányítani a legszűkebb helyeken is. Az erőteljes háromfázisú váltómotorok könnyebbé teszik a munkát és irányíthatóbb velük az emelő, amikor irányt kell váltani.

 

Attól függően, hogy melyik sorozatról van szó, a raklapszállító 1.4tonnától akár 3.5 tonnát tud mozgatni meghatározott távolságokra.

 

Számos kiegészítő áll rendelkezésre, amivel az EJE gyalogkíséretű raklapemelőket speciális igényéhez alakíthatja. A raklap keresztirányú felvételét például lényegesen megkönnyíti az opcionális bevezető tányér.

Továbbra is elérhető:

Az EJE 2-es sorozata 2017-ből

EJE 220/225/230/235

Szeretnék vásárolni!

Tudjon meg többet a személyre szabott vásárlási lehetőségekről.