EKS

VERTIKÁLIS KOMISSIÓZÓ

Maximális teljesítményre készen. Az EKS új generációja.

Raktárában növelni kell a hatékonyságot? Segítünk megoldani ezt a feladatot. A sokoldalú EKS sorozat maximális kigyűjtési teljesítményt és hatékonyságot biztosít az első állványszinttől egészen 14 méter magasságig. Pontos, gyors és mindig a legrövidebb útvonalatt választja. 

 

 

Kezelőkre optimalizálva. Sikerre tervezve.

A dolgozó és a gép az EKS sorozat esetében optimálisan tud együttműködni.  Minden úgy került kialakításra, hogy tehermentesítse a kezelőt és fokozza a teljesítményt. Műszaki innováció, ergonomikus kényelem és számos asszisztensrendszer biztosítja, hogy munkatársai 100 százalékosan a fő feladatukra koncentrálhassanak.

 

EKS sorozat előnyei

TELJESÍTMÉNY
Maximális kigyűjtési teljesítmény 14 méter magasságig.

HATÉKONYSÁG
Nagyteljesítményű lítiumion-technológia vagy hagyományos savas-ólomakkumulátor a legjobb energiahatékonyság érdekében.

ERGONÓMIA
Maximális komfort az egyedi kezelési koncepciónak köszönhetően és kiváló kilátás.

 

BIZTONSÁG

Intelligens asszisztens- és személyvédelmi rendszerek, az Ön igényeire szabottan.

CSÚCSTELJESÍTMÉNY

Fáradhatatlan az alkalmazásban, felülmúlhatatlan a kigyűjtésben.

Az új vertikális komissiózók meggyőző megoldást nyújtanak minden feladathoz, akár nagy igénybevétel esetén is. Különösen a szűkfolyosós raktárakban, valamint többműszakos üzemeltetés esetén sokkal jobb kigyűjtési eredmény érhető el a nagyteljesítményű EKS-sel. Nemcsak az erős motor és hajtástechnológia, hanem a részletesen kidolgozott kezelési koncepció is érezhetően segíti a kezelőt minden helyzetben.

 

 

TELJESÍTMÉNY

Olyan teljesítmény, amellyel felülmúlhatja önmagát.

Az EKS leveszi az Ön válláról a terhet. Ön pedig learathatja a siker babérjait. Továbbfejlesztett emelőoszloppal a vertikális komissiózó eléri akár 14 méter magasságot is. Az egyedi teljesítménycsomagokkal a sebesség vagy a teherbírás igény szerint tovább növelhető. Ehhez társul az EKS egyszerű integrációja az Ön már működő raktárirányítási rendszeréhez. Az RFID-technológiával működő warehouseNAVIGATION-nel minden munkafolyamat gyorsabban elvégezhető. A megbízások közvetlenül a gépnek kerülnek továbbításra, a kezelőnek csak gázt kell adnia és az EKS a legrövidebb útvonalon, precízen, pontosan odamegy a célpozícióhoz.

 • Gyorsabb süllyesztési és emelési folyamatok több kigyűjtés óránként.
 • Egyedi, teljesítménynövelő opciók:
  - liftPLUS: emelési sebesség növelése
  - drivePLUS: menetsebesség növelése
  - capacityPLUS: maradványteherbírás növelése
  - positionCONTROL: emelési magasság félautomata megközelítése
 • warehouseNAVIGATION akár 25 százalékkal nagyobb rakodási teljesítmény.

HATÉKONYSÁG

Technológia, amely irányt mutat.

Az Ön komissiózógépe maximális terheltség mellett is hatékonyan és energiatakarékos módon végzi el a feladatokat. Az új generáció hajtóereje egy szinkronmotor, amely maximalizálja a hatásfokot miközben minimalizálja az energiaveszteséget. Mindegy, hogy nagyteljesítményű lítiumion- vagy savas ólomakkumulátorral működik 2 műszak 1 töltés garanciával: EKS gépünkkel maximális rakodási teljesítményt ér el optimális energiahatékonysággal.

 • Lítiumion-technológia: nagyobb teljesítmény többműszakos üzemeltetéshez, akár heti 24 órában.
 • Savas-ólomakkumulátor 2 műszak 1 töltés garanciával: egy töltéssel két műszakon keresztül.
 • Területektől függő sebességprofilok transzponderek segítségével.
 • 48 Volt vezérlési koncepció: teljesítmény növelése a kompakt egység ellenére.

  Kevesebb kábel, kevesebb csatlakozó, kisebb energiafogyasztás.

Lítiumion-technológia a Jungheinrichtől

Lítiumion-technológiánkkal könnyedén maga mögött hagyhatja a konkurenciát: folyamatos teljesítmény, rövid töltési idő és nincs szükség karbantartásra. Használja ki Ön is a Li-ion erejét 6 hónapos elégedettségi garanciánkkal és a piacon egyedülálló 5 éves garanciánkkal a Li-ion akkumulátorokra.További információ 

ERGONÓMIA

Maximális menetkomfort ergonomikus formatervezéssel.

Csúcsidőszakban a komissiózó gépnek és a kezelőnek tökéletesen együtt kell működnie. Minél inkább a kezelő igényeire szabott a gép, annál könnyebb a koncentrálás és a megbízások gyors, hibátlan feldolgozása. Számos új ergonómiai újításunkkal mindenre gondoltunk, ami a dolgozó és a gép együttműködését megkönnyíti. Például egy kiegészítő ablaknyílást építettünk a gépbe vagy a kezelőpultot még inkább felhasználóbarát módon alakítottuk ki. • Optimalizált kezelési koncepció: minden információ könnyen áttekinthető és minden fontos funkció kezelése egy kézzel elvégezhető.
 • Kiváló, teljes körű kilátás minden szituáció könnyebb áttekintése érdekében.
 • Ergonómiacsomag ergonomikus gumiszőnyeggel és opcionálisan lábbal működtethető nyomógombbal.
 • Változatos felszereltségi opciók a kezelőfülkében: pl. tárolóhelyek, világítás, stb.

BIZTONSÁG

Egy szinttel magasabban.

A raktári folyamatok egyre komplexebbé válnak, a teljesítménnyel szemben támasztott igények pedig egyre magasabbak. A növekvő dinamika számos veszélyt is rejt. Ahol sok dolgozó és gép dinamikus tempóban mozog, fontos a veszélyhelyzetek elkerülése. Teljes körű logisztikai szolgáltatóként fokozott figyelmet szentelünk a folyamatok biztonságára. EKS komissiózó targoncánk esetlében is nagy hangsúlyt fektettünk raktárának biztonságára: • Személy- és ütközésvédelmi rendszerek PSS standard, PSS plus és PSS Anti Collision.
 • Asszisztensrendszerek segítik és tehermentesítik a kezelőt.
 • Új emelőoszlop jobb kilátással a nagyobb biztonság érdekében.
 • Egyedi hozzáférési rendszer nyújt védelmet az illetéktelen használat ellen.

Részletes információ és ajánlatkérés.