Stage Rakodólapos raktár
Hatékony kisdarabáru tárolás

Automata kisdarabáru tárolórendszer

Az automata kisdarabáru tároló nagy sebességgel és precízen dolgozik, maximális teljesítményt biztosít optimális energiahatékonyság mellett. Az állványrendszer, a szoftver, a hozzájuk kapcsolódó szállítórendszer és a teljes rendszer középpontjában álló felrakógép tökéletes összhangban működik. 

Hatékony kisdarabáru tárolás rendszerben

A Jungheinrich automatikus kisdarabáru tárolórendszerével (AKL) és felrakógépeivel, melyek a rendszer központi elemét jelentik, optimális teljesítmény érhető el: rövid hozzáférési idők, nagy teljesítmény, optimális helykihasználás. A tárolórendszer  az egyéni igényeknek megfelelően készül. Így a rendszerben szisztematikus módon tárolható az áru helytakarékos és dinamikus módon tárolóládákon, dobozokban vagy rakodótálcákon. Ezeket az állványokban sarokidomokon tárolják a belső magasság teljes kihasználása mellett.

Tempósan a nagy teljesítmény érdekében

A Jungheinrich automatikus kisdarabáru tárolórendszere eléri a 25 métert. Az árut választhatóan L-profilokon vagy polcokon tárolják. A be- és kitárolás során felrakógépeink akár 6 m/s menetsebességet, illetve maximum 5,3 m/s² gyorsulást is elérhetik. Ezt a nagy teljesítményt ezek az intelligens gépek problémamentesen teljesítik akár több műszakos üzemben és 24/7 munkarendben is. Teljesen automatizált és megbízható.

A legjobb megoldás az Ön igényeire szabottan

Az automatikus kisdarabáru tárolórendszerek (AKL) az igény szerint alakíthatók. A számos paraméter segítségével a berendezés különböző feladatokra is alkalmazható. A legjobb megoldás kidolgozásához ügyfeleinkkel együtt elemezzük az anyagmozgatási folyamatokat és az árutípusokat.

A felrakógépek legújabb generációja 

Intelligens felrakógépeinkkel az automatikus kisdarabáru tárolórendszerekben nagy sebesség és precíz mozgás, valamint kimagasló anyagmozgatási teljesítmény érhető el. A konzekvens, könnyűszerkezetnek és az innovatív konstrukciónak köszönhetően különösen kis méretek érhetők el, így a rendelkezésre álló szabad hely optimálisan használható fel. A fékezésnél keletkező energia szuperkondánzátorokba (SuperCap) kerül, így a következő gyorsítás során visszakerül a hajtórendszerbe. A moduláris konstrukciónak köszönhetően a berendezés rugalmasan, az egyedi tárolási igényeknek megfelelően alkalmazható.