Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Rakodólapos raktár
Hatékony kisdarabáru tárolás

Automata kisdarabáru tárolórendszer

Az automata kisdarabáru tároló nagy sebességgel és precízen dolgozik, maximális teljesítményt biztosít optimális energiahatékonyság mellett. Az állványrendszer, a szoftver, a hozzájuk kapcsolódó szállítórendszer és a teljes rendszer középpontjában álló felrakógép tökéletes összhangban működik. 

Hatékony kisdarabáru tárolás rendszerben

A Jungheinrich automatikus kisdarabáru tárolórendszerével (AKL) és felrakógépeivel, melyek a rendszer központi elemét jelentik, optimális teljesítmény érhető el: rövid hozzáférési idők, nagy teljesítmény, optimális helykihasználás. A tárolórendszer  az egyéni igényeknek megfelelően készül. Így a rendszerben szisztematikus módon tárolható az áru helytakarékos és dinamikus módon tárolóládákon, dobozokban vagy rakodótálcákon. Ezeket az állványokban sarokidomokon tárolják a belső magasság teljes kihasználása mellett.

Tempósan a nagy teljesítmény érdekében

A Jungheinrich automatikus kisdarabáru tárolórendszere eléri a 25 métert. Az árut választhatóan L-profilokon vagy polcokon tárolják. A be- és kitárolás során felrakógépeink akár 6 m/s menetsebességet, illetve maximum 5,3 m/s² gyorsulást is elérhetik. Ezt a nagy teljesítményt ezek az intelligens gépek problémamentesen teljesítik akár több műszakos üzemben és 24/7 munkarendben is. Teljesen automatizált és megbízható.

A legjobb megoldás az Ön igényeire szabottan

Az automatikus kisdarabáru tárolórendszerek (AKL) az igény szerint alakíthatók. A számos paraméter segítségével a berendezés különböző feladatokra is alkalmazható. A legjobb megoldás kidolgozásához ügyfeleinkkel együtt elemezzük az anyagmozgatási folyamatokat és az árutípusokat.

A felrakógépek legújabb generációja 

Intelligens felrakógépeinkkel az automatikus kisdarabáru tárolórendszerekben nagy sebesség és precíz mozgás, valamint kimagasló anyagmozgatási teljesítmény érhető el. A konzekvens, könnyűszerkezetnek és az innovatív konstrukciónak köszönhetően különösen kis méretek érhetők el, így a rendelkezésre álló szabad hely optimálisan használható fel. A fékezésnél keletkező energia szuperkondánzátorokba (SuperCap) kerül, így a következő gyorsítás során visszakerül a hajtórendszerbe. A moduláris konstrukciónak köszönhetően a berendezés rugalmasan, az egyedi tárolási igényeknek megfelelően alkalmazható.