+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
PowerCube Header Picture

Jungheinrich PowerCube

A hatékonyság új dimenziója.

Egyre nagyobb idő- és költségnyomással kell szembenéznie? Kapacitása elérte korlátjait? Az e-kereskedelem és a just-in-time szállítás korában innovatív megoldásokra van szükség a gazdaságosság és a versenyképesség növeléséhez. A Jungheinrich automatizált, ultrakompakt és méretezhető tárolórendszere, a PowerCube segít a megoldásban.

A PowerCube egyedülálló térkihasználásával, maximális rugalmasságával, erőteljes teljesítményével és egyszerű integrálhatóságával új mércét állít fel az automatizált raktárrendszerek területén. 

A PowerCube egy automatizált kompakt tárolórendszer tárolóládák számára, amelyben az egyes tárolóelemek függőlegesen vannak tárolva, és energiahatékony lítiumion szatellitkocsikkal kerülnek áthelyezésre a munkaállomásokra. A PowerCube egyedileg igazítható a térbeli igényekhez és a kívánt teljesítményhez. 

Ezzel a zárt automatizálási megoldással a raktárban a hatékonyság új dimenziójába léphet a szervezettség, a hely és az idő tekintetében.

 • Kivételes helykihasználás akár 12m magasságig
 • Méretezhető a teljesítmény, a tárolók vagy a szatellitkocsik száma alapján
 • A tárolási sűrűség akár 4-szeresre növelhető
 • Alacsonyabb költség és egyszerű integráció

Megváltoztatjuk a teret és az időt

Egy megrendelés teljesítése adott idő alatt teljesíthető. Raktárában adott mennyiségű hely áll rendelkezésre. Megmutatjuk Önnek, hogy több hely és idő áll rendelkezésére, mint gondolná. Ismerje meg, hogyan gondoljuk újra és hogyan tágítjuk ki a teret és az időt, hogyan hozzuk létre a hatékonyság új dimenzióját raktárában.

Előnyök az Ön számára

PowerCube - hatékony, megbízható, jövőorientált

Akár önálló megoldásként, akár egy komplex automatizált raktárba integrálva, a PowerCube bármely használat során meggyőző teljesítményt nyújt. A komponensek tökéletes összjátéka gyors és rugalmas anyagmozgatást biztosít.

Ismerősek az alábbi helyzetek?

Automatizált megoldás

Szeretném a logisztikát automatizálni:

 • Növelje a teljesítményt.
 • Csökkentse a hibákat és a visszárut.
 • Szüntesse meg a papíralapú folyamatokat. 
 • Takarítson meg helyet.

Kapacitásproblémák

Rugalmas tárolási megoldásra van szükségem növekvő vállalkozásom számára:

 • Maximális tárolási lehetőségek minimális helyigénnyel
 • Rugalmasan minden dimenzióba bővíthető.
 • Meglévő épületekre is alkalmas, de át is helyezhető. 
 • Gyors és költséghatékony automatizáció.

Forduljon hozzánk kérdéseivel!

Szakértőink szívesen segítenek és bemutatják a PowerCube előnyeit az Ön raktárában.

Schaubild Komponenten - PowerCube

PowerCube röviden

Töltse le kiadványunkat, amelyben röviden bemutatjuk a PowerCube előnyeit (angol nyelvű)


Egyszerű IT integráció

A Jungheinrich szakértői gyorsan és egyszerűen integrálják a PowerCube-ot az informatikai környezetbe. A Jungheinrich előnye: sokéves automatizálási és szoftveres szakértelemmel rendelkező fővállalkozóként mindent egy kézből tud kínálni. Ez különbözteti meg a rendszert más hasonló automatizált raktárrendszerektől.

IT Integration - PowerCube

 • A PowerCube könnyen csatlakoztatható akár a meglévő raktárkezelő szoftverhez, akár az Ön ERP-rendszeréhez a rendelési adatok átviteléhez.
 • A hatékony raktárkezelés érdekében a PowerCube kialakítása a Jungheinrich WMS és WCS automatizált rendszerekre vonatkozó, bevált megoldásain alapul. A kialakítást ezután speciális funkciókkal és algoritmusokkal egészítették ki a kompakt raktárkezeléshez, például az áruk átvételéhez és a rendeléskiszállításhoz a PowerCube-ból, a raktárhely kereséséhez és a szállítás vezérléséhez a PowerCube-on belül. Szükség esetén a PowerCube közvetlenül is csatlakoztatható az Ön WMS rendszeréhez.
 • A szatellitkocsik és a munkaállomások vezérlése az informatikai szakértőink által kifejlesztett szoftveres felületen keresztül történik.

Automatizálás a Jungheinrichhel

Melyik a számomra megfelelő raktármegoldás?

Solutions - PowerCube


PowerCube négy lépésben

Gyakori kérdések

Kérdezze szakértőinket!

Stage Osztalék

Tanácadás

PowerCube

Kapcsolat felvétele

A PowerCube rendszerrel raktárát elindíthatja a siker útján: az automatizált és hatékony kisalkatrész-raktár a legkisebb helyen is lenyűgöző teljesítményre képes. 

A PowerCube egy igazi csoda a térkihasználás terén:aA függőlegesen egymásra helyezett tárolókat energiatakarékos lítiumion szatellitkocsik mozgatják. Ennek a helytakarékosság mellett más előnyei is vannak. A járatok száma gyakorlatilag korlátlanul növelhető, ami a forgalom jelentős növekedését eredményezi. Ráadásul a szatellitkocsik egyszerre két tárolót is le tudnak venni az állványról, hogy gyorsabban elérjék a kívánt tételeket. Az "áru-a-kezelőhöz" elv tökéletes példája - egyszerű, megbízható és gyors.

A PowerCube ideális a meglévő épületekhez, mivel rugalmasan a körülményekhez igazítható. Az egyedülálló helykihasználás akár 12 méteres rendszermagasságot is lehetővé tesz, és a PowerCube-ot a legmagasabb kompakt tárolórendszerré teszi a tárolóládák számára a maga kategóriájában. A PowerCube áthelyezése sem jelent problémát.

Akár önálló megoldásként, akár egy komplex automatizált raktárba integrálva használják, a PowerCube mindig lenyűgöz gyorsaságával, megbízhatóságával és hatékonyságával. És ez még csak a kezdet. Már most további felhasználási lehetőségeket keresünk a PowerCube számára, és együtt még nagyobb dimenziókat nyithatunk meg a hatékonyságban.