Raktárnavigáció széles folyosóban

Útvonalvezetés, mint a szgk-ban

Nagyítás egérkattintással

Online érdeklődés

Alapadatok

 • Üzemeltetési költségek csökkentése
 • célpozícióhoz vezető legrövidebb út kiszámítása
 • automatikus visszajelzés a raktárkezelő rendszer részére
 • Folyamatbiztonság jelentős növelése
 • Félautomatikus emelési magasság pozicionálás

A szélesfolyosós raktár navigáció egy hasonló funkciót tölt be a raktárban, mint amit Önök már a személygépjármű forgalomból is ismernek. Az előzóna minden területén, valamint széles folyosóban is alkalmazható. GPS helyett a helymeghatározás pl. optikai helymeghatározó rendszerek segítségével működik 2D-vonalkódokkal a csarnok tetején vagy jelölésekkel a padlón,valamint egy vonalkód olvasó eszközzel minden targonca tetején. Azonban más helymeghatározó rendszerek is lehetségesek. A beépített, félautomata emelési magasságpozicionálás használatával már nem nincs szükség az emelőoszlop időigényes finom pozicionálására. Így Ön még több időt takaríthat meg.

Előnyök áttekintése

 • Áttekintés
 • Félautomata emelési magasság pozícionálás
 • Leírás

Részletes előnyök megjelenítése

Részletes előnyök

Áttekintés

A legrövidebb idő alatt. A leggyorsabb útvonalon. A széles folyosós raktárnavigáció a legrövidebb úton vezeti a raktáron keresztül a kezelőt a kívánt raktárhelyhez. A költséges keresés ezáltal a múlté. A termelékenység mellett így a be- és kitárolás minősége növekszik. A hibák elkerülhetők és a kezelő jelentősen teher mentesül. A félautomata emelési magasság-pozicionálás használatával további időmegtakarítás érhető el. Ezen felül teljes raklapok be- és kitárolásánál a kézi szkennelési folyamat is csökkenthető a raktár-irányítási rendszerben történő automatikus rögzítéssel.

Leírás

Minden egységrakomány-képző eszközt, árut, ill. raktárhelyet transzponderekkel látnak el. Mialatt a kezelő a villákat bevezeti a rakodólapba vagy a polcba, a targoncán elhelyezett RFID rendszer automatikusan leolvassa az elhelyezett transzponderek adatait. A Jungheinrich logisztikai interfészén keresztül a megfelelő információ eljut a raktár-irányítási rendszerhez.

Félautomata emelési magasság pozícionálás

A raktár navigáció kiegészítéseképpen a logisztikai interfész a raktárhelyből a hozzá tartozó emelési magasságot is kiszámolja. Amint a kezelő az állványhoz érkezik, a logisztikai interfész „beszél“ a targoncavezérléssel. Az emelőoszlop a kezelőirányításával kitolódik és tartja a kívánt emelési magasságot. Az időigényes finom pozicionálást a kezelőnek nem kell elvégezni, ami további időmegtakarításhoz vezet. A félautomata emelési magasság-pozícionálás szükség esetén egyébként önállóan, útvonalvezetés nélkül is működik.

Online érdeklődés

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop