+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Vezető nélküli szállítójárművek

Mobil robotok

Automata megoldások és teljesen automata szállítások állnak önvezető targoncáink (AGV) középpontjában. Az intelligens automatizálási komponenseknek köszönhetően bevált alapjárműveket automatizálhatunk és illeszthetünk az Ön egyedi igényeihez.

Itt az idő az automatizálásra

Az autonóm mobil robotok (AMR) szabadon navigálnak egy meghatározott területen, elkerülve az akadályokat és a hordozóeszköz (pl. raklap) felvétele során annak helyzete és kiterjedése alapján tájékozódnak. Növelje raktáránák dinamikáját sokoldalú arculee AMR robotunkkal!

Nagy teljesítmény a szűkfolyosóban

Automata magasraktári targoncáink napi 24 órában hatékonyan és biztonságosan látják el feladataikat. Tökéletesen illeszkednek az állványrendszer, szoftver és kapcsolódó szállítópálya rendszer által meghatározott teljes rendszerbe. 

Egy automatikus raktár szíve

A vezető nélküli szállítójárművek (AGV) biztonságosan és hatékonyan oldja meg valamennyi szállítási feladatát – intelligens szoftverekkel vezérelve. A speciális automatizálási komponensekkel bevált alapjárműveket automatizálhatunk és illeszthetünk az Ön egyedi raktári követelményeihez.