+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ERE 225a

Automata gyalogkíséretű emelőkocsi

  • 125 mm
  • 2 500 kg
  • Kompakt kialakítás a keskeny munkafolyosó érdekében.
  • Rutinfeladatok hatékony, folyamatbiztos elvégzése.
  • Pontos raklapkezelés és optimalizált szállítási útvonalak a precíz lézernavigációnak köszönhetően.
  • Átfogó biztonsági rendszerek vegyes üzemben történő használathoz.
  • Rövid amortizációs idő a folyamatoptimalizálásnak köszönhetően.

ERE 225a

A megbízható és sokoldalú EREa önvezető targoncánk (AGV) kiválóan alkalmas ismétlődő szállítási feladatok ellátására. Az EREa hosszú villáival több rakodólap egyidejű szállításához van kialakítva, így tökéletes választás a szállítási folyamatok hatékonyságának növelésére. A 2,8 kW váltóáramú motor nagy távolságokon is állandó teljesítményt biztosít. Az acélvázat és zárt vázszerkezetet tartalmazó robusztus kialakítás nagyobb biztonságot szavatol. Önvezető targoncáink vegyes üzemben történő használatát olyan biztonsági rendszerek biztosítják, mint például az alapfelszereltséghez tartozó személyvédelmi szkennerek. Ezek a sebesség függvényében a következő helyzetekben felügyelik a környezetet: hajtásirányban és kanyarmenetben. A navigáció lézernavigációval működik. Az útvonal mentén vagy a működés környezetében elhelyezett reflektorpanelek segítik a tájékozódást. A szériagépek alapján kifejlesztett AGV nemcsak egyszerűen integrálható a meglévő informatikai struktúrákba vagy használható önálló rendszerként, hanem meglévő gyárstruktúrákban vagy új létesítményekben is alkalmazható.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ERE 225a 2 500 kg 125 mm 7,2 km/h 3 666 mm 24 V

Kapcsolódó termékek