+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Content Projekt-Services 1
Lépésről lépésre az intelligens teljes megoldásig

Projekt-Services

Találja meg az Önhöz illeszkedő logisztikai megoldást és profitáljon többéves tapasztalatunkból és projekt szolgáltatásunkból. Meglévő berendezése elemzésétől és optimalizálásától egészen egy teljesen új logisztikai rendszerig hozzáértő partnerként állunk rendelkezésre.

Sikeres automatizálás a megfelelő partnerrel. 

Projektje jó kezekben van – elsőosztályú Projekt-szolgáltatásoknak köszönhetően

Fel szeretné vértezni logisztikai folyamatait a piac új kihívásaira vagy az új ügyfelekre? Milyen paraméterek döntőek célja eléréséhez? És milyen jövőképpel rendelkezik új logisztikai rendszere? Helyezze a projektet egy kompetens partnerhez, első osztályú szolgáltatáshoz és fenntartható koncepciókhoz intelligens rendszer megoldásért. Az Ön oldalán állunk ezen az úton az első anyagáramlás-tanácsadástól a logisztikai és projekttervezésen át egészen az új logisztikai berendezés megvalósításáig. Fővállalkozóként ennek során személyi kapcsolattartóval kísérjük Önt, aki koordinálja az összes résztvevő szakmát, és folyamatosan mindent felügyelet alatt tart. És sikeres projektzárás után is világszerte sűrű saját vevőszolgálati technikusi hálózattal állunk az átfogó After-Sales-programunkkal – hogy a berendezése folyamatosan sikeres irányban és a jövőben is biztonságos maradjon.

Szakértők logisztikai projektje számára a tervezéstől a karbantartásig

Minden logisztikai kihívásra van egy megfelelő megoldás. Projekt szolgáltatás azt jelenti, hogy együtt fejlesztjük ki a személyre szabott logisztikai rendszert és azt pontosan a stratégiai megfontolások részeként valósítjuk meg. Ehhez az anyagáramlás-elemzés, a projekttervezés, a szimuláció, a raktárkezelés és a járművezérlés, az üzembe helyezés és a karbantartás területéről szakértőkből álló csapat áll a központi kapcsolattartó mögött. A Projektmanagement-csapat gondoskodik Önről a teljes Projekt-futamidő alatt. Előnye: A projekt során folyamatosan kapcsolattartóval kísérjük, aki koordinálja az összes résztvevő szakmát, és folyamatosan mindent felügyelet alatt tart.

Projektmanagement: Minden összekapcsolódik

A tökéletes raktár A-tól Z-ig az eredménye egy sokszorosan bizonyított projekt menedzsment folyamatnak. Ez az Ön módosítási igényével és az első közös megbeszélésünkkel kezdődik. Az állapotelemzéshez az anyagáramlás elemzése valamennyi releváns számot, adatot és tényt szolgáltatja. Ezek alapul szolgálnak a raktárhelyzet változtatási és javítási javaslatokhoz, valamint az új raktári rendszerének durva tervezéséhez. A tökéletes intralogisztikai megoldás döntése az Ön számára 80 százalékkal haladja meg a gazdasági tényezőket. Csak ekkor történik finomhangolás a programon. Ez ismét magában foglalja az összes feltevés és elvárás kritikai vizsgálatát. Csak akkor, ha minden megfelel, valósítjuk meg az új logisztikai rendszert. A projekt befejezése után átadjuk Önnek az új raktárat és kioktatjuk dolgozóit az új technikákra és folyamatokra. Ha váratlan problémák merülnek fel, csapatunk tanácsot ad Önnek. Mert projekt szolgáltatás alatt átfogó szolgáltatást értünk a koncepciótól a sikeres üzemeltetésig.

Tudjon meg többet a Projekt-szolgáltatásokról: