Gördíthető állványrendszer

Gördíthető állvány, mint teljes logisztikai megoldás

Egyénre szabott teljes körű logisztikai megoldás

Nagyítás egérkattintással

Online érdeklődés

Alapadatok

 • Az állványfolyosók akár 90%-a is megtakarítható
 • Raktár irányítási rendszer és rádiófrekvenciás adatátvitel csatlakoztatása
 • Árurakodás papírmunka nélkül
 • Hatékony helykihasználás és időmegtakarítás
 • First in first out megvalósítható
 • Rakodólapos, rekeszes és karos állványokhoz

A Jungheinrich gördíthető állványok rakodólapos állványokból (egypalettás /soros állványokból) vagy karos állványokból állnak, melyeket gördíthető alvázakra szerelnek. Motorokkal felszerelve az állványok sínvezetés segítségével úgy mozgathatók, hogy a szükséges állványfolyosó kerüljön megnyitásra. Ezen gördítési alapelv alapján 9 - 10 munkafolyosó is megtakarítható, így új raktárterület nyerhető. A Jungheinrich WMS (Warehouse Mangement System) teljes körű logisztikai megoldásának segítségével a raktárban és az árurakodás során mindenek előtt nemcsak jelentős időt lehet nyerni, hanem magas helykihasználtsági fok is elérhető.

Előnyök áttekintése

 • Felhasználás
 • Kiszolgálás

Részletes előnyök megjelenítése

Részletes előnyök

Felhasználás

Gördíthető állványokkal munkafolyosókat takaríthatunk meg és nagyobb helykihasználtságot érhetünk el. A szükséges állványfolyosó megnyitásával az egységrakomány mindig közvetlen hozzáférhető. Mivel a Jungheinrich WMS a gördíthető állvány berendezés automatikus vezérléséhez kapcsolódik, a targoncakezelőkneknek ki sem kell szállni avezeték nélküli irányítás kezeléséhez, hogya kívánt folyosó megnyissa. A Jungheinrich WMS és a rádiófrekvenciás rendszer összekapcsolásával időt takaríthatunk meg, így fokozható a rakodási teljesítmény.

Kiszolgálás

A gördíthető állványok targoncákkal nagy helyigény nélkül is kiszolgálhatóak, mivel egy időben csak egy nyitott folyosó szükséges. Az állványsorok vezérlése történhet decentralizáltan az egyes állványsorokról, távvezérléssel a járműből vagy a raktár-irányítási rendszeren (Jungheinrich WMS) keresztül. A targoncák rádiófrekvenciás terminálokkal és szkennerekkel vannak felszerelve. A raktár-irányítási rendszer (Jungheinrich WMS) vezérli az árubeérkezést, a be- és kitárolásokat, valamint a komissiózást, az anyagutánpótlást, a rendelések összeállítását és a kiküldést. Egy rádiófrekvenciás rendszeren keresztül kommunikál a targoncakezelőkkel és komissiózó dolgozókkal, melynek segítségével papírmunkára nincs is szükség.

Online érdeklődés

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop