Kompakt szatellit rendszer

Mély. Kompakt. Hatékony.

Kompakt szatellit rendszerek - a teljes körű megoldás állványokból, hordozó járműből és szatellit kocsiból

Nagyítás egérkattintással

Online érdeklődés

Alapadatok

 • Nagy teljesítmény, hosszú élettartam, biztonság és megbízhatóság
 • Nagy rakodási teljesítmények
 • Alacsony karbantartási és javítási költség
 • Otimális raktár-, és térkihasználás
 • Magas hatásfok a raktár foglaltság valamint az energia felhasználás tekintetében
 • Előnyösen alkalmazható hűtőházakban és átmeneti raktárakban

A Jungheinrich szatellit kocsis kompakt raktárrendszerek, In Pallet Carrier (IPC) és Under Pallet Carrier (UPC) a rakodólapokon tárolt áruk és rakományok hatékony tárolását teszik lehetővé kompakt csatornás raktárrendszerekben. A rendszer lelke az önállóan működő villakocsi, úgynevezett hordozó, ami a be- vagy kitárolandó raklapokat felveszi és önállóan az állványcsatornába viszi. Egyedüli gyártóként a Jungheinrich 2 különböző szatellit kocsis rendszert kínál, melyek speciálisan az Ön mindenkori igényeihez, követelményeihez és alkalmazási területeihez alkalmazkodnak. Kompakt raktári állványainkkal és hordozó targoncáinkkal (pl. EFG, ETV, EKX) együtt az ideális rendszert alkotják az optimális forgalmi teljesítmény elérésére az Ön raktárában.

Előnyök áttekintése

 • Nagy hatékonyságú tárolás
 • Gazdaságos és nagy teljesítményű
 • Rugalmas shuttle-kompakt raktárrendszerek

Részletes előnyök megjelenítése

Részletes előnyök

Nagy hatékonyságú tárolás

A Jungheinrich-kompakt raktárrendszer,-amely hordozóból, hordozó targoncából és csatornaállványból áll - lehetővé teszi a raktártér konzekvens használatát. A csatorna szintek kis magasságúak, az első szint is alacsonyabb, így a raktár magassága hatékonyabban kihasználható. Szállító targoncaként bármely, , FEM-villakocsival, elegendő maradvány teherbírással rendelkező és oldalmozgatóval felszerelt Jungheinrich targonca használható.

Rugalmas shuttle-kompakt raktárrendszerek

A Jungheinrich shuttle-kompakt raktárrendszerek különlegessége: A szatellit kocsi egységrakomány alá behaladó (Under Pallet Carrier, UPC) vagy egységrakományba behaladó kivitelként (In Pallet Carrier, IPC) is rendelhető. Ezen felül különböző UPC- és IPC- változatok különféle tárolóegység kezelését teszik lehetővé, mint pl. euro rakodólapok (keresztirányú/hosszanti) és ipari rakodólapok (keresztirányú/hosszanti). Továbbá ezek a rendszerek alkalmasak pufferraktárakban, sőt mélyhűtőházban -30°C hőmérsékletig történő alkalmazásra is.

Gazdaságos és nagy teljesítményű

Egy klasszikus kompakt raktár szolgáltatási spektruma Shuttle –rendszerek (szatellit kocsik) használatával bővíthető. További optimalizálás érhető el a kihasználtság, rakodási teljesítmény, árucikkek változatássága, a térkihasználás, valamint az áru megóvása területén. A shuttle-rendszerek ezáltal teljes rakodólapok, tételes tárolás és utántöltés kezelésére hivatottak.

Online érdeklődés

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop