+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Szállítópálya (1)
Lendületes szállítás

Szállítópályák raklapok és tárolóládák számára

A különböző szállítópályák a hatékony és biztonságos áruszállítást biztosítják az egyes üzemi területeken belül. Mindegy, hogy rakodólapokat, kartondobozokat vagy tárolóládákat szállítanak, mindegy milyen méretben, mi mindig a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk Önnek.

A hatékonyság és a gazdaságosság tökéletes kombinációja: Jungheinrich raklapszállító szállítópálya személyre szabott intralogisztikai megoldásokhoz.

Kis helyigény, okos anyagáramlás és irányítástechnika, optimalizált folyamatok: Emelje automatizált raktárát egy új szintre.

Rugalmas szállító rendszerek: átfogó tervezés a hosszú távú siker érdekében

A megfelelő szállítópálya használata döntő a raktár termelékenysége számára. Szállítórendszereinket igény szerint különböző komponensekből konfiguráljuk. A legjobb eredmény érdekében görgős-, hevederes- vagy láncpályákat, tolópadokat, emelő- és fordítóasztalokat vagy szíjas emelőket. és számos elemet szállítunk alkalmazásra. Az eredményben a raktárában nagy átáramló mennyiséget célzunk meg. A raklapok szállítási sebessége 0,45 m/s, ami tárolóládáknál akár 1,50 m/s. És mindez a lehető legkisebb helyigény mellett többek között magasságkülönbségek áthidalásával is. Ezt egészíti ki az anyagáramlás és vezérléstechnika, valamint kontúrellenőrzés,  forgató és minden, aminek egyébként még a folyamatoknál jelentősége van.

Jövőképes szállítási rendszerek: holisztikus tervezés a fenntartható siker érdekében

Teljesen mindegy, hogy meglévő berendezést szeretne optimalizálni vagy egy új raktárt létrehozni, szakértőként segítünk és megkeressük az Önnek megfelelő anyagmozgatási megoldást. Termékeinkkel és a folyamatok ismeretében Önökkel együtt dolgozzuk az igényeinek megfelelő rendszert. Ezzel csökkentheti targoncaflottájának méretét és optimálisabban ki tudja használni a raktárhelyet. Különböző árutípusok kínálunk megoldásokat a kis kötegektől a teljes raklapkezelésig. A teljes körű tervezéshez szervizszolgáltatásokat és támogatást is nyújtunk, hogy raktárában fenntarthatóan mozgásban maradjon az anyagáramlás: hatékonyan, biztonságosan, gyorsan.