Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ERC 215a

Önvezető targonca 1.3-1.7 t

  • 3100 - 4400 mm
  • 1300 - 1700 kg
  • Kompakt kialakítás a keskeny munkafolyosó érdekében.
  • Rutinfeladatok hatékony, folyamatbiztos elvégzése.
  • Optimalizált szállítási útvonalak a precíz lézernavigációnak köszönhetően.
  • Átfogó biztonsági rendszerek vegyes alkalmazásban történő használathoz.
  • Rövid amortizációs idő a folyamatoptimalizálásnak köszönhetően.

ERC 213a / 217a

A megbízható és sokoldalú ERCa vezető nélküli targoncánk (AGV) kiválóan alkalmas ismétlődő szállítási feladatok ellátására. Kompakt kialakításának köszönhetően az ERCa tökéletes választás a szállítási folyamatok hatékonyságának növelésére a legszűkebb helyeken. A 2,8 kW-os váltóáramú motor állandó teljesítményt biztosít, míg az elektromosan vezérelt, nagy teljesítményű emelőmotor finom, csendes emelést és süllyesztést tesz lehetővé – még nagy emelési magasságoknál is. Strapabíró kialakítás acélvázzal és zárt vázszerkezettel a nagyobb biztonság érdekében. Önvezető targoncáink vegyes üzemben történő használatát olyan biztonsági rendszerek biztosítják, mint például az alapfelszereltséghez tartozó személyvédelmi szkennerek. Ezek a sebesség függvényében a következő helyzetekben felügyelik a környezetet: hajtásirányban, teherirányában és kanyarmenetben. A navigáció lézernavigációval működik. Az útvonalon mentén vagy a működés környezetében elhelyezett reflektorpanelek segítik a tájékozódást. A sorozatgyártású alapgép alapján kifejlesztett gyalogkíséretű targonca könnyen integrálható a meglévő informatikai struktúrákba, de önálló rendszerként is használható.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ERC 213a 1 300 kg 4 400 mm 9 km/h 2 393 mm 24 V
ERC 217a 1 700 kg 4 400 mm 7 km/h 2 393 mm 24 V