Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
EKS-215a

Önvezető komissiózó targonca

  • 2750 - 6000 mm
  • 1500 kg
  • Sokoldalú, kompakt AGV vegyes üzemben történő biztonságos használathoz
  • Emelési magasság 6 m-ig és önhordó villák a nagy rugalmasság érdekében
  • Egyszerű kezelés intuitív interakciós lehetőségekkel
  • Gazdaságos, 24/7-es üzem a lítiumion-technológiának köszönhetően

EKS 215a

Kompakt és sokoldalú önvezető targoncaként (AGV) EKS 215a modellünk tökéletes választás a kézi targoncák és gyalogosok melletti hatékony vegyes üzemeltetéséhez raktárakban és gyárakban. A lítiumion-akkumulátort és automatikus töltési funkciót tartalmazó 24 V-os energiakoncepció a moduláris oszloprendszer mellett maximális rugalmasságot biztosít, míg az önhordó villák és a nagy maradvány teherbírás egyedi rakományhordozók kezelését, valamint az állványrendszerekre történő lehelyezést is lehetővé teszi. A beépített személyvédelmi szenzorokkal működő fenntartható biztonsági koncepció magas szintű biztonságot szavatol vegyes üzemben, a felhasználóbarát HMI érintőképernyő pedig megkönnyíti az ember és a gép közötti interakciót. Automatizálja manuális folyamatait innovatív sokoldalú gépünkkel – az EKS 215a modellel.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EKS 215a 1 500 kg 6 000 mm 7 km/h 2 492 mm 24 V