Stage Raktározás

Betárolás – Felületek optimális használata.

A legjobb területhasználat, leggyorsabb árucikk és megbízás összerendelés – Tárolás a logisztikai folyamatok központi eleme. Jungheinrich járművek, állványok és rendszerek átfogó portfólióját kínálja a hatékony betároláshoz: a manuálistól az automatikusig.

Optimális tárolás – egyszerűen hangzik de mindig komplexebb problémát jelent.

Az e-kereskedelem és globális ellátási láncok korában egyre többféle terméket kell egyre gyorsabban be- és kitárolni. Az idő-, költség- és hely optimalizálása a raktárban ezért mindig fontosabb tényezőt jelent a vállalat sikerében. 

A Jungheinrich több, mint 60-éves tapasztalatával teljes palettával rendelkezik targoncák, állványok és raktárrendszerek terén betároláshoz. Az egyszerű elektromos gyalogkíséretű targoncától a rugalmasan, helytakarékosan alkalmazható tolóoszlopos targoncákon át az EKX magasraktári felrakótargoncáig, mely a szűkfolyosós rendszerekhez az első számú gépünk. Legyen szó a be- és kitároláshoz használt, kézi-, félig- vagy teljesen automatizált raktárrendszerekről, illetve szoftverkomponensekről az anyagáram felügyeletére és vezérlésére.

Állványrendszerek: az optimális anyagmozgatási teljesítmény kulcsa

Raktárrendszereink meggyőző érvei az igényekhez szabott konstrukció és az optimalizált felület kihasználás. Rakodólapos-, kisdarabáru- és szűkfolyosós raktárban egyarán használhatók. Kézi vagy automatikus kiszolgálású. Általánosságban egy állvány számunkra sokkal több, mint vas és acél. Az állványok hordozzák a tárolt árut, és kulcsfotosságúak az anyagmozgatási teljesítmény szempontjából. Mi mindenre kiterjedő raktártervezést kínálunk az Önök számára, mely kiterjed az állványrendszerekre, targoncákra, automatizálási komponensekre, hogy az egyes komponensek "Kéz a kézben” tökéletesen illeszkedjenek. A Jungheinrich átfogó megoldást kínál az állvány- és raktárrendszerekre, galériákra, önhordó állványokra és silo raktárakra, legyen szó rakodólapokról, ládákról, tálcákról, kartondobozokról vagy akár hosszú anyagokról. Ezzel Ön felkészült a jövőre, az optimális tárolás mindig megoldható.