Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Profishop_HU

Profishop webáruház

www.jungheinrich-profishop.hu

A Jungheinrich PROFISHOP a termékek széles választékát kínálja az ipar, kereskedelem, kis- és nagyvállalatok számára.  A fő termékcsoportokban megjelenő termékek közül (rakodás és emelés, szállítás, raktár, üzemeltetés, környezet) könnyen, gyorsan és egyszerűen tájékozódhat, választhat és rendelhet.

Rakodólapok szállítása könnyedén

Raklapemelők és raklapszállítók széles választéka különböző kerék-kivitelekkel, teherbírással és villahosszúsággal. Ingyenes kiszállítás az ország egész területén.

Megkönnyítjük a szállítást

Elektromos emelőkocsikkal megkönnyítheti a raklapok mozgatását. Raklapszállítók széles választéka: különböző teherbírás, villaméret és a legújabb lítiumion-technológia. A PROFISHOP-ban megtalálja az Önnek megfelelő gépet.

Szállítás, emelés, rakodás egyben

Raklapokat szeretne emelni és rakodni? Akkor a gyalogkíséretű targonca a legjobb választás. Választható hidraulikus vagy elektromos emeléssel. Önnek mindössze a PROFISHOP-ban ki kell választani a megfelelő gépet és ingyen kiszállítjuk a kért telephelyre.

Biztonságos anyagmozgatás

PROFISHOP webáruházunkban nemcsak raklapok szállítására alkalmas emelőket kínálunk. Szállítókocsik, molnárkocsik, asztalkocsik között választhat kisebb áru szállításához.