+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Megfelelőség kép
Kockázatmenedzsmentünk alapja

Megfelelőség

A Jungheinrich Csoport a megfelelőség kérdését évek óta a legfontosabb témák között tartja számon. A Megfelelőség a jogi rendelkezések és a belső vállalati szabályzat vizsgálatát jelenti és integrált része napi munkánknak. 

Globális vállalatként számos kockázatnak vagyunk kitéve, beleértve a jogi kockázatokat is. Ezért 2008-ban olyan megfelelési rendszert hoztunk létre, amely ellensúlyozza ezeket a kockázatokat.

Üzleti tevékenységünk részeként gazdasági, ökológiai és társadalmi felelősséget vállalunk. A megfelelési rendszer biztosítja, hogy ennek a felelősségnek eleget tegyünk alkalmazottaink, beszállítóink, üzleti partnereink és ügyfeleink felé, és hogy az tükrözze vállalati értékeinket. Ezeket az értékeket a magatartási kódexünkben a Jungheinrich számára kötelező érvényű irányelvekként határozzuk meg.

A Jungheinrich Compliance Management System (CMS) célja annak biztosítása, hogy minden alkalmazott megfelelően és tisztességesen járjon el a mindennapi munkája során. Megközelítésünk a következő: megelőzni, felderíteni, reagálni. A nemzeti és nemzetközi szabványok alapján szisztematikus struktúrát hozunk létre a Jungheinrichnél a szabályszerű magatartás előmozdítására.

A Jungheinrich AG vezérigazgatója és Chief Compliance Officer, Dr. Brzoska felelős a CMS stratégiai irányvonaláért. A rendszer megvalósításáért a vállalati megfelelés, audit és adatvédelem alelnöke felel.

Alapelveink: Megelőzés, Felderítés, Válaszreakció

Lépjen kapcsolatba velünk:
Személyesen vagy névtelenül az OpenLine-on keresztül.

Személyes kapcsolat

Az alábbi megfelelőségi kapcsolattartók állnak rendelkezésre, hogy kérdéseire válaszoljanak, és közvetlenül és bizalmasan adjanak tájékoztatást.

Portrait Frank Jastrob

Frank Jastrob

Vice President Corporate Compliance, Audit & Data Protection

Telefax

+49 40 69481650

Kapcsolat felvétele
Portrait Tanja Duisberg

Tania Duisberg

Senior Manager Compliance

Telefax

+49 40 6948-1650

Kapcsolat felvétele

Jungheinrich OpenLine portál és telefon

Rendelkezésre áll az OpenLine bejelentő rendszerünk is. Ez lehetővé teszi, hogy névtelenül kapcsolatba lépjen velünk, és egy külső online portálon keresztül kommunikáljon velünk. Ha névtelenül szeretne írni nekünk, itt férhet hozzá az OpenLine portálhoz.

Ha pedig személyesen és névtelenül szeretne velünk beszélni, az alábbi OpenLine telefonszámokon érhet el minket. Szívesen fogadjuk hívását német vagy angol nyelven.

További információk a megfelelőségi tevékenységeinkről

A Jungheinrich létrehozott egy megfelelőségi profilt az Integrity Next online platformon keresztül. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy minden érdekelt fél számára áttekintést adjunk fenntarthatósági teljesítményünkről. Az Integrity Nextet használjuk beszállítóink értékelésére is. Erről bővebben itt olvashat: Our Compliance Profile on Integrity Next (jungheinrich.com)