LogiMat 2020
03.10. - 2020.03.12.
Messe Stuttgart, Hall 9, Booth B05

LogiMAT 2020

Intelligens intralogisztikai megoldások első kézből.

Igényei szerint személyre szabva.

A Jungheinrich elkötelezett abban, hogy ne csak egy egyszerű megoldást találjon, hanem az Önre szabott megoldást adja. Így az Ön céljai és egyéni igényei a fő prioritásunk a LOGIMAT 2020 rendezvényen.

Foglaljon időpontot! Örömmel küldünk egy belépőt, hogy kiállító standunknál találkozhassunk.


LogiMAT 2020 Erlach "A LOGIMAT 2019 kiállításon ügyfeleinknek és a látogatóinknak egyedülálló élményekben volt része. Számos szakemberrel tudtunk párbeszédet folytatni, ami nagy örömünkre szolgált. Pontosan ez az, ami motivál minket, hogy még elkötelezettebbek legyünk 2020-ban. Nagyon várom az idei találkozást is!"

Christian Erlach, az igazgatótanács értékesítésért és marketingért felelő tagja


Jungheinrich at LogiMAT:

Önnek céljai vannak. Nekünk pedig megoldásaink.

A LogiMAT 2020 fő témái:


LogiMAT 2020 Brain Jungheinrich intelligence

Az intralogisztika világa már egy ideje digitalizálódik. Megmutatjuk, hogyan működik.

Találkozzon szakértőinkkel az innovatív digitális standnál és vegyen részt  általános vagy egyéni bemutatóinkon! Mindent elmagyarázunk a digitális termékeinkről, mint pl. a flottamenedzsment rendszer, a WMS (AI támogatással), a logisztikai interfész és a rádiós adatátvitel.

Ezen kívül targoncakezelőként is tesztelheti tudását a díjnyertes VR szimulátorunkban, valamint élesben kipróbálhatja teljes körű digitális ügyfélszolgálatunkat is. 

további információ


LogiMat 2020 Logistiksysteme Logisztikai rendszerek 

Intelligens intralogisztika raktára számára.

Rendszerszolgáltatót keres egyedi intralogisztikai megoldásához? Átfogó tanácsadást kínálunk projekt és anyagmozgatási specialistáinkkal. Minden folyamatra kiterjedő tudásunk alapján olyan logisztikai rendszert fejlesztünk,  amely teljesen az Ön igényeire van szabva az automatizáció mértékétől függetlenül. Önnel együtt kidolgozzuk, hogyan tudja újabb szintre növelni hatékonyságát és termelékenységét.

További információ


LogiMat 2020 Loibl "A Logimat 2020 eseményen a felmerülő logisztikai kérdéseire újra kompetens és széleskörű konzultációt biztosítunk. Engedje meg, hogy átfogóan foglalkozzunk jövőbeni kihívásaival és az Ön cégében is sikerrel valósítsuk meg a digitális raktárat és a szállítási logisztikát."

Thomas Loibl, a Technical Project Hub vezetője, Logisztikai projektek

Foglaljon időpontot! Örömmel küldünk egy belépőt, hogy kiállítóstandunknál találkozhassunk.


Picture LogiMAT 2020 AGV High-Tech 160 négyzetméteren

Automata vezető nélküli gépek, szállítórendszerek és  automata UPC -  interaktív bemutató egy standon belül.

Az intelligens szoftverrel vezérelt automata, vezető nélküli targoncák az automata raktárak kulcsfigurái. Egy komplex bemutatón megtekintheti az ERC 213a automata raklapemelőt és az EKS 215a automata vertikális komissiózó targoncát, amint  a szállítópályával, valamint a csatornákban önállóan mozgó UPC rendszerrel együttműködnek.

További információ


Picture LogiMAT 2020 Assistenzsysteme Jungheinrich asszisztensrendszerek.

Eeredeti megoldások. Hatékony működés.

Asszisztensrendszereink kínálata évtizedes tapasztalatunkon alapul. Minden egyes megoldást az utolsó részletig tökéletesítettünk - mindegyiket azzal a céllal, hogy vállalatának nagyobb hatékonyságot, dolgozóinak, gépeinek és az áruknak pedig nagyobb biztonságot nyújtsunk.

Kiállítóterületünkön öt ilyen rendszert mutatunk be részletesen, valamint jelentkezünk egy technológiai világújdonsággal.

További információ


Picture LogiMAT 2020 Kommissionieren Komissiózás a legmagasabb szinten.

Horizontális vagy vertikális: hatékony komissiózó megoldásaink gyorsabb kigyűjtést és jelentős teljesítménynövekedést biztosítanak raktárában. 

A komissiózás során az emberi és gépi munkának tökéletesen együtt kell működnie. A Jungheinrich széles körű termékkínálatával segíti ezt az együttműködést. Az optimális és hibátlan komissiózás jelentősen hozzájárul az Ön versenyképességéhez.

Standunkon megmutatjuk EKX 516 típusú magasraktári felrakó targoncánkat és a maximális teljesítményű komissiózó gépünket, az EkS 312s típust, valamint Liftregal rendszerünket.  


további információ


Picture LogiMAT 2020 Li-Ion Jungheinrich lítiumion-technológia.  

A mi technológiánk. Az Ön versenyelőnye. Garantáltan.

A Li-ion akkumulátorok forradalmasítják az elektromos targoncák piacát. Az ok egyszerű. A nagyteljesítményű energiacellák világbajnok teljesítményt és meggyőző többletértéket nyújtanak a hagyományos savas ólomakkumulátorokkal szemben. Folyamatos, egyenletes energiát biztosítanak. A rendkívül rövid töltési időnek és karbantartásmentességnek köszönhetően szünet nélkül alkalmazhatóak.

A kiállításon bemutatott targoncák mindegyike kizárólag lítiumion energiával működik és annak érdekében, hogy Ön is profitálhasson ebből a jövőbe mutató technológiából, energiával foglalkozó szakértőink kompetens tanácsadással várják.

További információ


Picture LogiMAT 2020 von Forstner "Mindenki előnyhöz juthat és előnyhöz kell jusson a jövőbe mutató lítiumion-technológiának köszönhetően. A LogiMAT-on megmutatjuk Önöknek, hogyan tudják egyszerűen optimalizálni az energiaháztartást raktárukban." 

Michael von Forstner, a Lítiumion Program Management vezetője 

 Foglaljon időpontot! Örömmel küldünk egy belépőt, hogy kiállítóstandunknál találkozhassunk.


Jungheinrich a LogiMAT kiállításon: 

9-es csarnok, B05 stand


A LogiMAT-ról:

LogiMAT egy nemzetközi intralogisztikai megoldásokat és folyamatmenedzsmentet bemutató kereskedelmi vásár, amely 2020-ban 18. alkalommal kerül megrendezésre. 

A vásár teljes piaci áttekintést ad mindenről, ami az intralogisztikai iparágban történik: a beszerzéstől a gyártásig és a szállításig. Rögtön az év kezdetén a nemzetközi kiállítók innovatív technológiákat, termékeket, rendszereket és megoldásokat mutatnak be, amelyek hatékonyabbá tehetik a folyamatoptimalizálást és a költségcsökkentést  a cégek belső logisztikai folyamataiban.

A 2020-as LogiMAT fő témája: 

Intralogisztika első kézből. Víziók-Innovációk-Megoldások


More information at: https://www.logimat-messe.de/en