13.05.2014

Új termékek a Jungheinrich termékkínálatában a logisztikai rendszerek területén

Hamburg. A Jungheinrich AG tovább bővíti logisztikai rendszereket átfogó termékkínálatát. A hamburgi vállalat kínálata a jövőben a Jungheinrich Lift Regal (LRK) és Jungheinrich Paternoster Regal (PRK) rendszerekkel bővül a dinamikus raktározási és kiszolgáló rendszerek területén. A Jungheinrich ezzel az üzemen belüli logisztika újabb szegmensébe lép be és immár teljessé teszi termékkínálatát a logisztikai rendszerek területén.

A Jungheinrich kínálata a jövőben a Lift Regal (LRK) és Paternoster Regal (PRK) rendszerekkel bővül a dinamikus raktározási és kiszolgáló rendszerek területén.

Mindkét új termék egy dinamikus raktározási és kiszolgáló rendszer, melyek az „árut az emberhez” elv alapján biztosítanak védett és helytakarékos raktározást hatékony komissiózással egybekötve. Ezek a termékek tökéletesen illeszkednek a Jungheinrich logisztikai rendszereket átfogó világába. Mindkét állványrendszer Jungheinrich specifikáció szerint Németországban, a Kardex Remstar-nál készül.

A hannoveri CeMAT 2014 kiállításon, 2014. május 19 és 23. között mutatja be a Jungheinrich a nagyközönségnek először az új termékeket.

A Jungheinrich nemzetközi tekintetben a piacvezető vállalkozások közé tartozik anyagmozgató gépek, valamint raktári- és anyagmozgatási rendszerek területén. A Jungheinrich olyan saját termékeket előállító logisztikai szolgáltató, amely átfogó termékpalettát kínál ügyfeleinek anyagmozgató berendezésekből, raktári állványrendszerekből, ezen kívül az üzemen belüli logisztika teljes vertikumára kiterjedő szolgáltatásokat nyújt. A Jungheinrich részvényei minden német tőzsdén forgalomban vannak.

Kérdéseivel forduljon hozzánk:

Jungheinrich Hungária Kft.
Wagner Lívia
Marketingreferens
Tel.: +36 23 531-552
Fax: +36 23 531-501
livia.wagner@jungheinrich.hu
www.jungheinrich.hu

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop