13.10.2015

Jungheinrich új modullal bővíti ISM Online targoncaflotta információs rendszerét

Karbantartások és biztonsági felülvizsgálatok áttekintése / Költségtényezők feltárása / Jobb rendelkezésre állás / Üzemi költségek csökkentése az optimális flottatervezésnek köszönhetően

A Jungheinrich a piacon már sikeresen működő, ISM Online targoncaflotta irányítási rendszerét egy újabb, ötödik modullal bővíti. „ A Szerviz modul az ügyfelekkel már megkötött szerviz megállapodásokon alapszik” - nyilatkozta Tanja Gründer, a flottamenedzsment rendszer vezetője.  „ Partnereink a modul segítségével átfogó képet kaphatnak a soron következő, az elvégzett, illetve a korábbi karbantartásokról és biztonsági felülvizsgálatokról. A fontos határidők könnyebb áttekintése és a karbantartások időbeni tervezhetősége jelentősen hozzájárul az üzemeltetési költségek csökkentéséhez.”

Jobb energiahatékonyság és nagyobb biztonság több targoncából álló flották esetén

Az ISM Online egy egységes információs rendszer, melynek alkalmazásával az ügyfelek hatékonyan tudják irányítani az üzemen belüli logisztikai feladatokat és növelni a raktár biztonságát. A rendszer a flottaadatok gyűjtésére, megfigyelésére és kiértékelésére szolgál. Az ISM Online rendszer egyesíti a kereskedelmi és gépadatokat, üzemórákat és ütközési adatokat. Ezen adatok telephelyeket átfogóan, nemzetközi szinten és gyártótól függetlenül kerülnek összesítésre, valamint kiértékelésre egyszerű, könnyen áttekinthető elemzésekkel és grafikonokkal.

„Az ISM Online rendszerrel egy olyan eszközt adunk partnereink kezébe, melynek használatával targoncaflottájuk üzemeltetési költségeit nyomon követhetik és kiértékelhetik.  Ezek az adatok információt szolgáltatnak az ügyfeleknek arról, hogyan tudják a személyzeti és karbantartási költségeket csökkenteni, valamint a targoncaflotta rendelkezésre állását és produktivitását növelni”- magyarázza Tanja Gründer a rendszer használatának előnyeit az ügyfelek szempontjából. „Az ISM Online rendszerrel az ügyfelek optimalizálni tudják a flotta összetételét, mivel a teljes körű alkalmazási és produktivitás analízis kiértékelésre kerül.”  Mindezeken felül az alkalmazást megelőzően a raktár biztonságát az ütközési szenzorok és egy vizuális és műszaki vizsgálat segítségével jelentősen növelni tudja.  A járművön elhelyezett hozzáférés ellenőrzés biztosítja, hogy csak az arra jogosult személy kezelhesse a gépet.

Világszerte biztonságosan elérhető adatok

ISM Online egy webes alkalmazású targoncaflotta információs rendszer, melyhez nincs szükség a helyi számítógépeken szoftverek telepítésére. Az ügyfél biztonságosan bejelentkezhet bárhol a világon, bármilyen időpontban bármilyen számítógépről vagy mobil eszközről.  Az úgynevezett M2M-Gateway segítségével a targoncák összeköttetésben állnak a gyártó- és raktárcsarnokokkal.  Az ISM Online flotta irányítási rendszerbe vezeték nélküli hálózat segítségével kerülnek be az üzemeltetési adatok.

Targoncaflotta irányítási rendszer megoldások egy kézből

Európa szerte több mint 45.000 targonca rendelkezik Jungheinrich targoncaflotta információs rendszerrel.  A partnerek több mint tíz éves tapasztalatainkból profitálhatnak. A megoldások alkalmazhatóak a meglévő és más gyártó gépeinél, valamint vegyes flották esetén is. 

A Jungheinrich nemzetközi tekintetben a piacvezető vállalkozások közé tartozik az anyagmozgató gépek, valamint a raktári és anyagmozgatási rendszerek területén. A Jungheinrich olyan saját termékeket előállító logisztikai szolgáltató, amely átfogó termékpalettát kínál ügyfeleinek anyagmozgató berendezésekből, raktári állványrendszerekből, ezen kívül az üzemen belüli logisztika teljes vertikumára kiterjedő szolgáltatásokat nyújt. A Jungheinrich részvényei valamennyi német tőzsdén forgalomban vannak.

Kérdéseivel forduljon hozzánk:

Wagner Lívia, Marketingreferens

Tel.:+3623531-552
Fax: +36 23 531-501

livia.wagner@jungheinrich.hu

www.jungheinrich.hu

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop