24.11.2015

Új regionális raktár Oroszországban

Kelet- Európa számára stratégiailag fontos alkatrész-ellátó központ / Jobb alkatrészellátás és nagyobb rendelkezésre állás / A világszintű hálózat erősítése és erősödő piaci jelenlét

2015. október elején a hamburgi vállalat új regionális raktárt nyitott Oroszországban. A Moszkva melletti Kuzajevoban található alkatrészraktárt a Kühne + Nagel Kontrakt-Logistik logisztikai cég üzemelteti.

„Az oroszországi új regionális raktárunk stratégiailag egy fontos telephely, nemcsak az oroszországi ügyfeleink kiszolgálása miatt, hanem a jövőben a szomszédos országok még jobb alkatrész-ellátása szempontjából”, magyarázza az új telephely nyitásának szükségességét Stefan Brehm, vevőszolgálati vezető helyettes. „Regionális raktárunk erősíti világszintű hálózatunkat, ezáltal alkatrészellátásunk a jövőben sokkal hatékonyabban működik.  Az új alkatrészraktárunkkal világszerte 98% elérhetőséget biztosítunk. Az új telephely esetében is nagyon magasak az elvárások.  A Jungheinrich új regionális raktárában 95% feletti elérhetőséget szeretne garantálni.

Versenyelőny megerősítése a kiterjedt alkatrészellátó hálózatnak köszönhetően

Brehm nyilatkozata szerint az alkatrészellátás folyamatosan növekedni fog annak érdekében, hogy a növekvő piacokat, mint Oroszország, illetve a jövőben Ázsia és a Közel-Kelet megfelelően ki tudják szolgálni.  „Világszerte elérhető raktárhálózatunkkal ügyfeleinknek még sűrűbben kiépített alkatrész-ellátó hálózatot szeretnénk biztosítani, ezáltal piaci jelenlétünket tovább erősíteni.  Alkatrészeinknek a lehető legrövidebb időn belül a rendeltetési helyükre kell érkezniük - azaz minden időben a megfelelő helyen kell lenniük - folytatja Brehm. 

A Jungheinrichnek több mint 70 szerviz telephelye van Oroszországban. Közel 180 szerviztechnikus országszerte garantálja a lehető leggyorsabb elérhetőséget a nyugati országrészben található Kalinyingrádtól egészen a keleti határon Vlagyivosztokig.

Nagy rakodási teljesítmény

A Kuzajevoban található regionális raktár logisztikai szempontból az alábbi területekre tagolódik: árubeérkezés, raktározás, veszélyes anyag-tárolás, komissiózás, címkézés és árukiadás. A kis darabáruk tárolására a hamburgi nagyvállalat a raktár félemeletén egy Jungherinrich polcrendszert rendezett be. A telephelyen kb. 12.000 különféle árucikket raktároznak. A Jungheinrich évente kb. 32.000 bejövő és 60.000 kimenő szállítással számol. 

A Jungheinrich nemzetközi tekintetben a piacvezető vállalkozások közé tartozik az anyagmozgató gépek, valamint a raktári és anyagmozgatási rendszerek területén. A Jungheinrich olyan saját termékeket előállító logisztikai szolgáltató, amely átfogó termékpalettát kínál ügyfeleinek anyagmozgató berendezésekből, raktári állványrendszerekből, ezen kívül az üzemen belüli logisztika teljes vertikumára kiterjedő szolgáltatásokat nyújt. A Jungheinrich részvényei valamennyi német tőzsdén forgalomban vannak.

Kérdéseivel forduljon hozzánk:

Jungheinrich Hungária Kft.
Wagner Lívia
Marketingreferens
Tel.: +36 23 531-552
Fax: +36 23 531-501
livia.wagner@jungheinrich.hu
www.jungheinrich.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop