28.02.2016

A Jungheinrich tovább bővíti globális értékesítési- és szervizhálózatát

A Jungheinrich Chilében, Romániában és Dél-Afrikában alapított közvetlen értékesítő vállalatokat.   A Jungheinrich világszerte 36 országban képviselteti magát direkt értékesítéssel.   A Jungheinrich konszern növekedési stratégiájának konzekvens megvalósítása sikeresen folytatódik.

Hamburg / Johannesburg / Ploiesti / Santiago de Chile

A malájziai kereskedés 2015-ös átvétele és az NTP Forklifts Australia vállalatban többségi tulajdon megszerzése után a Jungheinrich tovább folytatja direktértékesítésének és ezzel együtt konzekvens növekedési stratégiájának kiépítését.

A fő piacnak számító Európában a Jungheinrich 2016-ban átvette Romániában a kereskedő Wylze-Logistik nagykereskedés Jungheinrich gépekkel foglalkozó üzletágát, mellyel tulajdonképpen egy értékesítő leányvállalatot alapított.

A Jungheinrich emellett leginkább Európán kívül terjeszkedett.  A Jungheinrich dél-afrikai vállalatát 2015-ben alapították meg.  Az újonnan alapított chilei értékesítési társaság, az anyagmozgató gépek tekintetében a harmadik legnagyobb dél-amerikai piacon, 2016 áprilisában kezdi el üzleti tevékenységét.  Az értékesítő vállalatok megalapításával Dél-Afrikában a BME csoport, Chilében a Spitec Renta Lift a kereskedő cégek személyzetét és vagyontárgyait  a vállalat átvette. 

Mindhárom országban a pozitív fejlődésnek köszönhetően adottak voltak a feltételek a saját direktértékesítés létrehozásához és ezzel a helyi jelenlét jelentős megerősítésére. A hamburgi családi vállalat  tovább folytatja nemzetközi szinten konzekvens növekedési stratégiáját. Dr. Lars Brzoska, a Jungheinrich AG értékesítési és marketing igazgatója: „A Jungheinrich mintegy 36 országban van jelen saját értékesítéssel, ami rendkívül erős piaci jelenlét. A konszernstratégiánk szerint egy konzekvens és globális hálózatot építünk ki, hogy  piaci potenciálunkat átfogóan ki tudjuk aknázni.

Jungheinrich AG

A Jungheinrich nemzetközi tekintetben a piacvezető vállalkozások közé tartozik az anyagmozgató gépek, valamint a raktári és anyagmozgatási rendszerek területén. A Jungheinrich olyan saját termékeket előállító logisztikai szolgáltató, amely átfogó termékpalettát kínál ügyfeleinek anyagmozgató berendezésekből, raktári állványrendszerekből, ezen kívül az üzemen belüli logisztika teljes vertikumára kiterjedő szolgáltatásokat nyújt.  A Jungheinrich részvényei valamennyi német tőzsdén forgalomban vannak.

Kérdéseivel forduljon hozzánk:

Wagner Lívia, Marketingreferens

Tel.:+3623531-552
Fax: +36 23 531-501

livia.wagner@jungheinrich.hu

www.jungheinrich.hu

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop