20.07.2016

Kétszeres Red Dot Design Díj a Jungheinrichnek

• Az ECE 225 típusú horizontális komissiózó targonca és a jetPILOT multifunkcionális kezelőelem nyerték el a Red Dot Design Díjat 2016-ban. • A Jármű kiegészítők kategóriájában a Jungheinrich jetPILOT kezelőeleme nyerte el a legjobb egyedi kitüntetést. • A Red Dot zsűrije Essenben kihirdette a „Legjobbak legjobbika” - Best of the Best díjakat.

Holger Brunckhorst (balra), a Jungheinrich norderstedti gyárának fejlesztésekért felelős projektvezetője és Till Muhl, a Jungheinrich ipari dizájnere a Red Dot Díjakkal.

A Jungheinrich a Red Dot Díj 2016 nyertese és mostantól olyan neves vállalatok sorába tartozik, mint a Ducati Motor, a Ferrari, a McLaren vagy a Microsoft. Az idei évben 57 nemzet 5.200 termékkel és újdonsággal jelentkezett a Red Dot  Termékdizájn 2016 díjra. A nemzetközi Red Dot zsűri csak azon termékeknek ítéli meg a legjobb dizájn minősítését szolgáló díjat, amelyek egyedi kialakításukkal kitűnnek a piacon a hasonló, elérhető termékek közül. A Járművek kategóriájában a Jungheinrich megújult, ECE 225 típusú horizontális komissiózó targoncája nyerte el az elismert díjat. Nagyobb menetbiztonság a reflektoroknak és nappali menetvilágításnak köszönhetően, tágas kezelőhely különböző ergonomikus opciókkal és megújult kezelőelemek a hatékony és kényelmes munkavégzés érdekében - mindezek együttesen győzték meg a zsűrit. Az új hajtómotor, az elektromos kormányzás és az innovatív akkumulátor koncepció rendkívüli termelékenységet és maximális energiahatékonyságot biztosítanak. 

A jetPILOT multifunkcionális kormány, melyet minden ECE horizontális komissiózóban használnak, ezen kívül elnyerte a „Legjobbak legjobbika” (Best of the Best) díjat is a Jármű kiegészítők kategóriájában és ezzel az év kiemelt terméke lett. A nemzetközi verseny ezen legmagasabb egyedi kitüntetését 2016-ban a benyújtott pályázók mindössze 1,5%-a nyerte el.  A jetPILOT kiváló dizájnjának köszönhetően győzött és ezzel nemzetközi összehasonlításban a Jungheinrichet az éllovasok közé emelte.

A 2016. július 4-én Essenben megrendezésre került nagyszabású díjátadó gálán 1.200 vendég jelenlétében került átadásra a Red Dot Best of the Best díja. A gálát követő dizájnerek éjszakája partin a győztesek a kitüntetett termékek között ünnepeltek az esseni Red Dot Design Múzeumban. A győztes termékek négy héten keresztül a „Design on Stage” különleges kiállításon tekinthetők meg, mielőtt az állandó kiállítás részesei lesznek.

A Jungheinrichről

 

A Jungheinrich nemzetközi tekintetben a piacvezető vállalkozások közé tartozik az anyagmozgató gépek, valamint a raktári és anyagmozgatási rendszerek területén. A Jungheinrich olyan saját termékeket előállító logisztikai szolgáltató, amely átfogó termékpalettát kínál ügyfeleinek anyagmozgató berendezésekből, raktári állványrendszerekből, ezen kívül az üzemen belüli logisztika teljes vertikumára kiterjedő szolgáltatásokat nyújt. A Jungheinrich részvényei valamennyi német tőzsdén forgalomban vannak.

Kérdéseivel forduljon hozzánk:

Wagner Lívia, Marketingreferens

Tel.:+36-23-531-552
Fax:+36-23-531-501

livia.wagner@jungheinrich.hu

www.jungheinrich.hu

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop