15.02.2017

MITSUBISHI CATERPILLAR FORKLIFT AMERICA INC. és a JUNGHEINRICH LIFT TRUCK CORP. JOINT VENTURE társaságot alapít „ICOTEX” néven

A Jungheinrich Lift Truck Corp. és a Mitsubishi Caterpillar Forklift America Inc. (MCFA)   „ICOTEX” (Industrial Components of Texas, LLC) néven egy joint venture társaságot hoz létre ipari  alkatrészek gyártására. Az ICOTEX elsődleges ügyfele, az MCFA houstoni /texasi üzemében az alkatrészeket anyagmozgató gépek gyártásához használja fel.  MCFA a Jungheinrich értékesítési partnere az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban.

A mintegy 6.600 m2-es, mexikói Conroe városában épülő  ICOTEX- gyár megnyitóját 2017 késő nyarára tervezik. Az ICOTEX 80 új munkavállalót fog alkalmazni és több mint 600 különböző alkatrésztípust fog az ultramodern üzemben gyártani. 

„Az ICOTEX létrehozása, az MCFA és a Jungheinrich számára egy stratégiai lehetőséget teremt a már meglévő észak-amerikai partnerség elmélyítésére és a régióban a növekedési célkitűzések hatékonyabb elérésére.” mondja Reinhild Kühne, az ICOTEX elnöke. „Az együttműködéssel az értékesítési lánc hatékonyságát növeljük. Ügyfeleink így a jobb minőségellenőrzés, valamint a gyártás rövidebb átfutási idejének előnyeit élvezhetik. Az ICOTEX joint venture egy gyümölcsöző együttműködés továbbfejlesztése. Az MCFA az USA-ban már néhány éve gyártja a Jungheinrich által fejlesztett villástargonca modelleket és megbízhatóságával, valamint teljesítményével már nevet szerzett a piacon.” 

Az 1953-ban alapított Jungheinrich AG nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, valamint szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből. A hamburgi székhelyű konszern világszerte 36 országban saját értékesítési vállalattal, további 70 országban pedig partnervállalatokkal van jelen. Jungheinrich több mint 15.000 munkavállalót foglalkoztat és 2015-ben 2,75 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A Jungheinrich részvényeket az MDAX tőzsdén jegyzik.

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop