13.10.2017

Negyedszázados sikertörténet: 25 éves a Jungheinrich Magyarországon

A Jungheinrich szeptember 14-én több mint 300 partnerével együtt ünnepelte 25 éves jubileumát biatorbágyi telephelyén. Az évforduló alkalmával került átadásra az 500 m2 új raktárral, 500 m2 bemutatóteremmel, valamint 4 oktatóteremmel bővült magyarországi székhely.

A társasági szerződés aláírásával 1992-ben megalakult a Jungheinrich Hungária Kft., egyike az első, a vasfüggöny lebontása után, Közép-Kelet-Európában létesített Jungheinrich leányvállalatoknak. A vállalat ma már a hazai piacvezető vállalkozása, egyúttal felkészült partner az üzemen belüli logisztika valamennyi kérdésének megoldásában.

A magyarországi Jungheinrich 2017-ben 25 éves fennállását ünnepli, mely jelenleg a Magyarország piacvezető vállalata a targoncaértékesítés és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások területén. 1992-ben nyitotta meg a vállalat a forgalmazás területén Közép-Kelet-Európa kapuját. Ma a Jungheinrich Hungária Kft. a hamburgi székhelyű, és globálisan tevékenykedő Jungheinrich AG kiemelkedően fontos leányvállalata.

A Budapest székhellyel létrejött vállalat gyors növekedésnek indult. A munkatársak száma az egykori 5 főről mára már közel 160 alkalmazottra emelkedett. Csupán a szerviztechnikusok száma több, mint 50 fő, amivel a Jungheinrich ma Magyarországon a villástargonca-szerviz területén a legjobb lefedettséget biztosítja.

A szeptember 14-i Szakmai Napon Dr. Lars Brzoska, a Jungheinrich konszern igazgatótanácsának értékesítését és marketingért felelős tagja adta át ünnepélyes keretek között az új épületrészt.

Az ünnepélyes átadó előtt a vállalat szakemberi mutatták be a Jungheinrich innovációit és bizonyították, hogy a vállalat felkészült az Ipar 4.0  kihívásaira. A szakmai előadások után – melyeken a Jungheinrich vendégei megismerhették a jövő raktárát automata targoncákkal, a Li-ion technológia használatának előnyeit és a biztonságos üzemeltetés eszközeit – az új raktárépületben élőben is kipróbálhatták, megtekinthették a Jungheinrich innovatív targoncáit és megoldásait, mint például a vezető nélküli automata komissiózó targoncát vagy a Li-ion akkumulátorral működő modelleket..

A program háziasszonya az ismert műsorvezető, Ördög Nóra volt. Az előadások között színvonalas, szórakoztató műsorokat élvezhettek a vendégek: a Jungheinrich rövid történetét homok- és rajzanimációval bemutatva, Tóth Vera énekesnő és Farkas Izsák hegedűművész erre a különleges alkalomra összeállított produkcióját, valamint a nemzetközileg híres Freelusion tánccsoport showműsorát.

Horváth Zoltán, a Jungheinrich Hungária Kft.  ügyvezetője és a Jungheinrich egyik első munkatársa a következő szavakkal zárta rendezvényt: „A jövőben továbbra is az elmúlt huszonöt év sikeres útját szeretnénk járni.“

 

 

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop