19.03.2018

Gyorsabb komissiózás új félautomata vezérléssel: easyPILOT Follow

• Maximális komissiózási teljesítmény az új távvezérlő opcióval • 100 százalékban megbízható összeköttetés UWB vezeték nélküli technológiának köszönhetően • Egyszerű kiépítés ECE easyPILOT előkészítéssel

A Jungheinrich a LogiMAT 2018 kiállításon mutatta be távvezérlő rendszerét az ECE komissiózó targoncákhoz. Az easyPILOT Follow egy félautomata vezérlés, melynek segítségével az ECE komissiózó targonca automatikusan követi a kezelőt. A kezelő a távvezérlő egységet a nadrágzsebében vagy az övén viseli, így teljesen a komissiózási munkafolyamatra koncentrálhat. A targonca pontosan úgy áll meg, hogy az áru közvetlenül a megfelelő helyen a gép villájára kerüljön. A gép mindig a kezelő mellett halad követi őt mozgása során és pontosan mellette áll meg. Ezzel  megtakarítható az időigényes ki- és beszállás, valamint hosszabb oda-vissza utak a kigyűjtési helytől a komissiózó targoncáig. Az easyPILOT Follow hibátlan kigyűjtősi folyamatot biztosít, ezáltal hatékonyabban működhet a raktár. A kezelő és a gép között egy száz százalékban megbízható rendszer működik UWB vezeték nélküli technológiával. Ennek köszönhetően kizárt az optikai akadályok vagy más zavaró források által okozott hibás működés. Az easyPILOT Follow minden Jungheinrich komissiózó targoncához alkalmazható, a távvezérlő megoldás minden olyan ECE targoncához könnyen utólagosan kiépíthető, amely easyPILOT előkészítéssel van felszerelve.

Az easyPILOT Follow rendkívül hatékony eszköz a raktári biztonság növeléséhez. A komissiózó targonca a modern lézerszkennernek köszönhetően folyamatosan ellenőrzi a gép előtti területet. Így az állványfolyosóban biztonságos a navigáció és a pozicionálás. Amint akadályt észlel a szkenner, a targonca megáll.

Az ECE 225 komissiózó targoncát easyPILOT follow távvezérléssel jelölték az idei IFOY (Év Targoncája) Díjra. A 2,5 tonna teherbírású targonca a „Raktártechnikai gépek” kategóriájában indul a versenyben, ahol a világ legkeményebb intralogisztikai tesztelésén megy keresztül.

Gunnar Tons, a Jungheinrich raktártechnikai gépekért felelős termékmendzsere így nyilatkozott: „Az easyPILOT Follow bevezetésével a piacon elérhető legszélesebb kínálatot nyújtjuk. A gép maximális teljesítményt biztosít, mellyel messze megelőzzük a versenytársakat a felhasználói előnyök és ár-teljesítmény arány tekintetében. Távvezérlő megoldásunk rendkívül hatékony, minimalizálja a hibalehetőségeket, tehermentesíti a dolgozókat és biztonságos működtetést nyújt a raktárban.”

A Jungheinrichről

Az 1953-ban alapított Jungheinrich AG nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, valamint szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből. A hamburgi székhelyű konszern világszerte 36 országban saját értékesítési vállalattal, további 70 országban pedig partnervállalatokkal van jelen. Jungheinrich több mint 15.000 munkavállalót foglalkoztat és 2016-ben 3,1 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A Jungheinrich részvényeket az MDAX tőzsdén jegyzik.

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop