17.05.2018

Kulcs a sikerhez. Jungheinrich az Ipar Napjai 2018 kiállításon

 Jungheinrich három helyszínen fogadta a látogatókat.  Automata önműködő targonca bemutató.  Lítiumion sziget – extra bemutató az új technológiának.

 „Kulcs a sikerhez” mottóval a Jungheinrich az Ipar Napjai 2018 kiállításon mutatta be május 15 és 18. között a szakmai közönségnek az intralogisztika 4.0 kihívásaira kifejlesztett innovatív és energiahatékony megoldásait. A Jungheinrich a fogadócsarnokban, a passzázson és az A pavilonban fogadta a szakmai közönséget. Kiállításának fő témái: automatizálás és lítiumion technológia.

A témában a látogatók konferencia előadást is hallgathattak a Jungheinrich szakértőitől a kiállítás minden napján.

Automata önműködő targonca bemutató

Az ERC 215a egy sorozatgyártású targoncán alapuló vezető nélküli szállítórendszer. A bevált technika, a precíz navigáció és egy átfogó biztonsági csomag kombinációja. A végeredmeny nagyfokú megbízhatóság és biztonság. Az ERC 215a más kézi vezérlésű targoncákkal és kézi munkával is alkalmazható.

Az automata szállítórendszer telepítéséhez nincs szükség padlóba helyezett eszközökre. A tájékozódás kizárólag a gépre felszerelt lézerszkenner segítségével történik. A navigációt kizárólag az állványokon, falakon es oszlopokon elhelyezett reflektorpanelek vezérlik. Az automata rendszert könnyen lehet meglevő informatikai es szoftverkörnyezetbe integrálni.

A kiállítás fogadócsarnokában személyesen is meggyőződhetett mindenki az automata targonca alkalmazásának előnyeiről.

A Jungheinrich automata rendszerei már több Magyarországon üzemelő vállalatnál is bizonyítottak.

Li-ion technológia

A Jungheinrich egyik kiemelt újdonsága a kiállításon az integrált lítiumion akkumulátorok szigete. Itt mindenki személyesen is meggyőződhetett arról, hogy a Jungheinrich újabb és újabb mérföldköveket fektet le az elektromobilitás terén. Az egyik ilyen mérföldkő az új Jungheinrich ETV 216i típusú tolóoszlopos targonca. A targonca fejlesztésénél a Jungheinrich konzekvensen kihasználta a helytakarékos és nagyteljesítményű akkumulátor technológia előnyeit, és megalkotta forradalmian új targoncadizájnját. Az ETV 216i jelentősen jobb ergonómiával, tágasabb belső kialakítással és tökéletes kilátással rendelkezik. Az eredmény: rendkívül felhasználóbarát kezelés és biztonság a raktárban. Kompakt szerkezetének köszönhetően a targonca könnyen mozgatható a raktárban. Mint valamennyi lítiumion meghajtású targoncához, a Jungheinrich az ETV 216i típushoz is 100 százalék elégedettségi garanciát biztosít. Az energiahatékonyság területén a másik kiemelt termék az IFOY (Év Targoncája) Díjjal kitüntetett SLH 300i akkumulátortöltő-rendszer. Segítségével egy akkumulátormodulon keresztül mind a savas ólomakkumulátor, mind a lítiumion akkumulátor tölthető. Ennek köszönhetően mindkét akkumulátor-technológia vegyesen használható. A töltőkészülék maximális rugalmasságot biztosít a felhasználónak. A rendszer előnye a széleskörű feszültségtartomány, az opciók széles választéka és magas hatásfok. Átgondolt változatosságával minden alkalmazás esetén optimális ár-teljesítmény arány érhető el. Az SLH 300 töltő 15-320 A töltőárammal,  24V, 48V és 80V kivitelben érhető el.

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  566.100 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  110.000 Ft-tól Irány a webshop