09.10.2018

50.000 felújított használt targonca a Jungheinrichtől

Az 50.0000 gép, egy EFG 216k típusú homlokvillás targonca Franciaországba került. Jungheinrich JUNGSTARS a drezdai használtgép felújító központból. A használt targoncák felújítása akár 80 százalékkal csökkenti a CO2 kibocsátást

A Jungheinrich drezdai használtgép központja az 50.000 targoncát szállította ki. A jubileumi gép egy EFG 216k típusú elektromos homlokvillás targonca. Julien Caloud, a francia Jungheinrich leányvállalat értékesítési vezetője ünnepélyes keretek közt vette át a gépet a Drezda közeli Radebeul szőlőbirtok borászatában.

A Jungheinrich már 2006 óta működteti használt anyagmozgató gépeket feldolgozó üzemét a szász tartományi fővárosban. „Az egyedülálló ipari felújításnak köszönhetően Európa egyik legmodernebb felújító üzemében készülnek a legjobb JUNGSTARS használt gépek - a JUNGSTARS targoncák, amelyek ugyanolyan Jungheinrich minőségűek, mint az új gépek” - nyilatkozta Tino Alban (termelési vezető). Az üzem megalapítása óta a gyártási mennyiség folyamatosan növekszik, ezért a gyártási területet jelentősen növelni kellett. Jelenleg a drezdai használtgép felújító üzem 19.000 m² négyzetméteren működik. Az üzemben dolgozó 250 munkatárs évente 8.000 anyagmozgatógépet újít fel. A használt gépeket a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően újítják fel. Valamennyi kopó alkatrész és biztonsági okokból indokolt komponens felújításra vagy cserére kerül. Első ránézésre nehéz megkülönböztetni egy használt targoncát egy új géptől. Mindössze az üzemóraszámláló és a kedvező ár tájékoztat a használt gép előéletéről. A Jungheinrich használt gépek különösen fenntarthatók. Az új gépek gyártásához képest a felújítással kereken 80% CO2 kibocsátás takarítható meg. „A 12 éves drezdai használtgép központ egy igazi sikertörténet. A Jungheinrich JUNGSTARS targoncák műszakilag kiváló minőségű termékek, melyek egyesítik a gazdasági és ökológiai előnyöket. Büszke vagyok a csapat kiváló teljesítményére” - fejezte be Tino Alban.

A Jungheinrichről

Az 1953-ban alapított Jungheinrich nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, valamint szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből, az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelően. A hamburgi székhelyű konszern világszerte 40 országban saját értékesítési vállalattal, további 80 országban pedig partnervállalatokkal van jelen. Jungheinrich több mint 17.000 munkavállalót foglalkoztat és 2017-ben 3,4 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A Jungheinrich részvényeket az MDAX tőzsdén jegyzik.

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  566.100 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  110.000 Ft-tól Irány a webshop