20.02.2019

A LogiMAT 2019 legnagyobb kiállítója

• Forradalmian új elektromos raklapemelő világpremierje • Intelligens megoldások az üzemen belüli logisztikában - minden egy kézből • Igényre szabottan és maximálisan az ügyfelek érdekében

A Jungheinrich a LogiMAT 2019 kiállításon bejelentette a jövő raktári forradalmát. Az új ERC 216zi raklapemelő teljesen újragondolt koncepciójával szakít a jelenlegi konvenciókkal és nagyobb teljesítményt, biztonságot és hatékonyságot eredményez a raktárban.  A kiállítás első napján 9.30-kor egy világpremier keretein belül került bemutatásra az targonca.  „Az újdonság ereje abban rejlik, hogy mindig képes meglepetést szerezni” - nyilatkozta Christian Ehrlach, a Jungheinrich értékesítési és marketing igazgatója, majd így folytatta: „A LogiMAT 2019 kiállításon a látogatók ismét meggyőződhetnek a Jungheinrich rendkívüli innovációs erejéről. Magasabb, erősebb, hatékonyabb, ezek az ismérvei a standunkon kiállított két újonnan bemutatott termékünknek. Az egyik az új 6-os sorozatú EFG elektromos targonca, amely a nagyobb kihívásoknak is megfelel, a másik az EKS 412s típusú vertikális komissiózó targonca, amellyel új magasságok is elérhetők a raktárban.”

A legnagyobb kiállító

A korábbi évekhez hasonlóan a Jungheinrich ismét a LogiMAT legnagyobb kiállítója. A kiállításon 2019. február 19-21. között mutatta be a nemzetközi szakmai közönségnek az intralogisztika 4.0 kihívásaira kifejlesztett innovatív, biztonsági és hatékony megoldásait. A vállalat 1.164 négyzetméteren állította ki targoncáinak és megoldásainak széles választékát. A látogatók intelligens intralogisztikai megoldások egész világával ismerkedhettek meg. Idén ismét kizárólag lítiumion-akkumulátorokkal szerelt anyagmozgató gépeket mutattak be.  „A Jungheinrich küldetése, hogy ne csupán egy megoldást találjon a sok közül ügyfelei számára, hanem egyenesen a legjobb megoldást” - emelte ki Ehrlach. „Éppen ezért ügyfeleink egyéni céljai és kihívásai a LogiMAT 2019 kiállítás során is az első helyen állnak.”

Kategóriájában az első

A kiállítás kiemelt újdonsága a Jungheinrich saját fejlesztésű STC darabáru felrakógépe. „Energiahatékonyság, térkihasználás és rugalmasság szempontjából az STC kiemelkedő teljesítményű, és a kisalkatrész-tárolásra jelenleg a piacon elérhető legjobb felrakógép.  Kategóriájában a rakodási teljesítmény terén semmilyen más gép nem tudja felvenni vele a versenyt” - mutatta be a gépet Erlach.

Nagyobb biztonság és hatékonyság

A Jungheinrich kiállításának másik fő témája a biztonság. A vállalat azt a célt tűzte ki, hogy termékeivel, megoldásaival és szakmai tanácsaival támogassa ügyfeleit a balesetek számának jelentős csökkentésében, és folyamatosan előtérbe helyezze a dolgozók, a raktár és az áru folyamatos biztonságát.  A raktári folyamatok összetettsége és növekvő dinamikája miatt kialakuló lehetséges veszélyhelyzetek elkerülésére a Jungheinrich kifejlesztette a zoneCONTROL asszisztensrendszert, amely felismeri a veszélyzónákat, figyelmeztető jelzéseket ad és ezekben a zónákban automatikusan korlátozza a menetsebességet. A Jungheinrich az új rendszert a LogiMAT kiállításon az erre a célra kialakított tesztszakaszon mutatta be egy ECE komissiózó targonca működésén.

Jungheinrich

Az 1953-ban alapított Jungheinrich nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, valamint szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből, az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelően. A hamburgi székhelyű konszern világszerte 40 országban saját értékesítési vállalattal, további 80 országban pedig partnervállalatokkal van jelen. Jungheinrich több mint 18.000 munkavállalót foglalkoztat és 2017-ben 3,4 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A Jungheinrich részvényeket az SDAX tőzsdén jegyzik.

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  566.100 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  110.000 Ft-tól Irány a webshop