01.03.2019

Nagy teljesítmény minden szinten

• Maximális komissiózó teljesítmény akár 14 méter magasságban • Kényelmes munkavégzés új kezelési koncepcióval és jobb kilátással • Nagyobb biztonság az asszisztens- és személyvédelmi rendszereknek köszönhetően

A Jungheinrich a LogiMAT 2019 kiállításon mutatta be sikeres EKS típusú vertikális kommissiózó targoncáinak új generációját. Számos új fejlesztés eredményeképpen a targonca szűk helyen is maximális teljesítményre képes: a leggyorsabban tud haladni és a legnagyobb magasságban képes a komissiózásra. Kiválóan alkalmazható magasraktárakban.

Christian Erlach, a Jungheinrich értékesítési és marketing igazgatója így nyilatkozott: „Az új EKS 412s típus maximális teljesítményre képes - minden olyan területen, amely fontos a raktárban: teljesítmény, hatékonyság, ergonómia és biztonság. Ennek eredményeképpen jelentősen nagyobb rakodási teljesítményt érhetnek el ügyfeleink a szűkfolyosós raktárakban.”

Nagyteljesítményű emelőoszlop

Az EKS újfajta, átmenet nélküli, háromtagú teleszkópos oszloppal rendelkezik, amely ebben a formában egyedülálló.  Az EKS több mint 14 méterre emel és ezzel a piacon elérhető legnagyobb komissiózási magasságot biztosítja. Másodpercenként 0,5 méteres emelési sebességével az EKS 412s típus 25 százalékkal gyorsabb elődjénél, ami eddig a leggyorsabb komissiózó targonca volt a piacon.

Maximális teljesítmény

Az új EKS 412s a teljesítmény és az energiahatékonyság optimális kombinációja.  A takarékos szinkronmotorok használatával a Jungheinrich felére csökkentette a motor energiaveszteséget és növelte annak hatékonyságát.  Emellett az EKS tömege jelentősen csökkent az új konstrukciónak köszönhetően. Mindez több mint 10 százalékos energiamegtakarítást eredményez. A Jungheinrich az EKS 412s targoncát két akkumulátor opcióval kínálja: hagyományos savas ólomakkumulátorral és modern lítiumion-technológiával. A Jungheinrich garantálja, hogy az EKS két műszakon keresztül képes egy feltöltéssel üzemelni.  Ezzel időt takarít meg, valamint csökkenti az üzemeltetési költségeket.  A lítiumion-technológia használata magas teljesítményt garantál, az akkumulátor nem igényel karbantartást, gyorsan újratölthető és rendkívül hosszú az élettartama. A lítiumion akkumulátorokra a Jungheinrich 100 százalékos elégedettségi és teljes körű cseregaranciát biztosít.

Maximális kényelem

A fejlesztés során nagy figyelmet fordítottak a targoncakezelők igényeire. Az új, átmenet nélküli teleszkópos oszlop átmenet kényelmes és nagy teljesítményű munkavégzést tesz lehetővé.  Az optimalizált kezelési koncepciónak köszönhetően az EKS 412s kezelése rendkívül egyszerű, minden kezelőelem könnyen elérhető.

Minden releváns információ áttekinthető a nagy színes kijelzőn. A kezelőfelület rendkívül felhasználóbarát, a süllyesztett nyomógombok könnyen kezelhetők. A kezelőfülke hátsó falán található kiegészítő ablak jelentősen javítja a teljes körű kilátást.

Nagyobb biztonság

A raktári folyamatok növekvő dinamikája egyre több veszélyhelyzetet teremt, ezért az új EKS 412s fejlesztése során rendkívül fontos szerepet kapott a biztonság.  Az intelligens asszisztensrendszerek maximális biztonságot, dinamikus haladást és nagyobb teljesítményt biztosítanak. Ezek közé tartozik a mobil személyvédelmi és az ütközésvédelmi rendszer. Lézerszkennerek észlelik az akadályokat, így az EKS a megfelelő biztonsági távolságot mindig betartja. Ez lehetővé teszi több targonca használatát a szűkfolyosóban.

warehouseNAVIGATION - raktárnavigáció

A Jungheinrich warehouseNAVIGATION rendszere tovább növeli a teljesítményt és a hatékonyságot. A Jungheinrich logisztikai interfész szoftver segítségével a targonca könnyen és biztonságosan integrálható az ügyfél informatikai rendszerébe. A talajban elhelyezett RFID transzponderek segítségével a targonca felismeri aktuális pozícióját a folyosóban. A kezelőnek egyszerűen meg kell adnia a haladási  vagy emelési parancsot és a targonca diagonál menetben automatikusan, hajszálpontosan megtalálja a célpozíciót.

Jungheinrich

Az 1953-ban alapított Jungheinrich nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, valamint szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből, az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelően. A hamburgi székhelyű konszern világszerte 40 országban saját értékesítési vállalattal, további 80 országban pedig partnervállalatokkal van jelen. Jungheinrich több mint 18.000 munkavállalót foglalkoztat és 2017-ben 3,4 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A Jungheinrich részvényeket az SDAX tőzsdén jegyzik.

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  566.100 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  110.000 Ft-tól Irány a webshop