18.03.2019

iF Design Díj - formatervezésben a legjobb

• A világ első targoncája integrált akkumulátorral • Forradalmi gépdizájn a lítiumion-technológiának köszönhetően • iF Design Díj a világ egyik legfontosabb formatervezési díja

A Jungheinrich ETV 216i típusú targoncája elnyerte az iF Design Díjat. A gép a világ első olyan targoncája, amelynél az akkumulátor fixen a gépdizájnba került beépítésre. A Jungheinrich következetesen kihasználta a helytakarékos és nagy teljesítményű lítiumion-technológia előnyeit. Az ETV 216i jelentősen kompaktabb a hagyományos tolóoszlopos targoncákhoz képest és ennek köszönhetően könnyebben mozog a raktárban. Ergonomikusabb, így a kezelőnek nagyobb a mozgásszabadsága a fülkében és teljes körű kilátása van a targonca környezetére. Az eredmény: rendkívül felhasználóbarát kezelés és nagyobb biztonság. 

Michael Niebuhr, a Jungheinrich AG ipari design tervezője így nyilatkozott: „Az ETV 216i fejlesztése során a mérnökök és formatervezők a legelső lépéstől fogva szorosan együttműködtek. Ennek eredményeképpen egy olyan targoncát alkottak, amely a dizájnt és teljesítményt olyan szinten egyesíti, mint semmi más a korábbiak során. A megtisztelő iF-Díj a bizonyíték arra, hogy gépeink formatervezésénél az új koncepció alkalmazásával a helyes utat választottuk.”

Különdíj - „65 éve az iF Design Díj résztvevője”

iF Design Díj a világ egyik legfontosabb formatervezési díja. A formatervezés szempontjából kimagasló teljesítményt díjazza a termék-, a csomagolás-, a kommunikáció- és szervizdizájn/UX, építészet és belsőépítészet, valamint a professzionális koncepció területén. A Jungheinrich 1954-ben nyerte el először a díjat az „Ameise” típusú elektromos gyalogkíséretű emelőkocsival - az idei kitüntetés pedig a 18.  cím a termékek kategóriájában. Ezen kívül a Jungheinrich hat másik vállalattal együtt különdíjat is kapott az elmúlt 65 éves részvételért. Az IF ügyvezetője, Ralph Wiegmann, így nyilatkozott: Ez az igazi szakértelem a formatervezés területén - minőséggel, megbízhatósággal és innovációval kiegészítve. A Jungheinrich már 65 évvel ezelőtt felismerte a formatervezés jelentőségét és filozófiáját folyamatosan azóta is fejleszti ezen a területen.”

Jungheinrich

Az 1953-ban alapított Jungheinrich nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, valamint szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből, az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelően. A hamburgi székhelyű konszern világszerte 40 országban saját értékesítési vállalattal, további 80 országban pedig partnervállalatokkal van jelen. Jungheinrich több mint 17.000 munkavállalót foglalkoztat és 2017-ben 3,4 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A Jungheinrich részvényeket az SDAX tőzsdén jegyzik.

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop