08.04.2019

A Jungheinrich ismét elnyerte a „Legjobb Logisztikai Márka” díjat

A Jungheinrich a „Legjobb Logisztikai Márka” 2019-ben. A hamburgi intralogisztikai specialista immáron harmadik alkalommal nyerte el a megtisztelő címet, melyet a Logistik Heute szakmai lap és a Szövetségi Logisztikai Egyesület (BVL) ítél oda minden évben a legjobbaknak. Az „Anyagmozgató gépek” kategóriájában az olvasók a hamburgi intralogisztikai vállalatot választották az első helyen. Összesen több mint 200 vállalat szállt versenybe a „Legjobb Logisztikai Márka” címért.

Christian Ehrlach, a Jungheinrich értékesítési és marketing igazgatója így nyilatkozott: „Egymás után háromszor a Legjobb Logisztikai Márka díj elnyerése a bizonyíték arra, hogy helyes úton járunk az üzemen belüli logisztikában annak érdekében, hogy teljes körű megoldásokat kínáljunk partnereinknek. Büszkék vagyunk arra, hogy ebben a fontos megmérettetésben valamennyi versenytársunkat megelőztük. A jövőben továbbra is megbízható termékekkel, részletesen átgondolt folyamatokkal és kitűnő szervizszolgáltatásokkal fogjuk ügyfeleinket támogatni.”

 

Jungheinrich

Az 1953-ban alapított Jungheinrich nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, valamint szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből, az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelően. A hamburgi székhelyű konszern világszerte 40 országban saját értékesítési vállalattal, további 80 országban pedig partnervállalatokkal van jelen. Jungheinrich több mint 18.000 munkavállalót foglalkoztat és 2018-ben 3,8 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A Jungheinrich részvényeket az SDAX tőzsdén jegyzik.

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop