26.04.2019

Mínusz 35 fok: a Jungheinrich teljesen automata hűtőraktárt épített vérplazma tárolására

• Logisztikai megoldás a dublini Grifols részére • Jungheinrich teljes körű logisztikai rendszermegoldást szállított egy kézből • Vezérlés a Jungheinrich raktárellenőrzési rendszerével (WCS)

Hamburg/ Dublin: A Grifols gyógyszergyártó vállalat számára a Jungheinrich az ír főváros, Dublin közelében egy logisztikai rendszermegoldást valósított meg vérplazma és orvosi termékek tárolására. A rendszer két teljesen automatizált, önhordó szerkezetű magasraktárból áll. A tervezéstől kezdve az építésen keresztül egészen a szervizszolgáltatásig a teljes megoldást egy kézből a Jungheinrich biztosította. A rendszer különlegessége egy mélyhűtött raktár 1.152 raklapnyi tárhellyel, melyben a Grifols mínusz 35 Celsius fokon tárolja a vérplazmát. Az extrém hőmérsékleti feltéteknek megfelelően konfigurált raktári felrakógép emelési magassága eléri a 14,3 méter. A négyszeres mélységű raktárcsatornákat a Jungheinrich speciálisan erre az alkalmazásra fejlesztette ki. A teherfelvételt keresztirányban egy dupla szatellit rendszer végzi. A másik önhordó szerkezetű magasraktárban orvosi termékeket tárolnak biztonságosan plusz 5 Celsius fokon. Ebben 2.972 raklapnyi hely található. Az ott alkalmazott raktári felrakógép akár a 26 méter magasságot is eléri. A teljes komplexumot EURO és US raklapok (1.219x1.016 mm) tárolására tervezték és a Jungheinrich raktárellenőrzési rendszere (WCS) vezérli. Az automata berendezés megfelel raktártechnikai szempontból azoknak a követelményeknek, melyek az itt tárolt kényes vérplazmának és orvosi termékeknek megfelelnek. Emellett a Jungheinrich megoldás leképezi valamennyi adminisztratív folyamatot, valamint az előírt végső minőségi ellenőrzést a Grifols orvosi ellátási láncában.

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop