21.05.2019

Nemzetközi kooperáció a Jungheinrich és a Riwal között

• Együttműködés a nemzetközi bérbeadás területén • Teljes körű, optimális megoldás • Közös ajánlat targoncákra és személyemelőkre

Hamburg/Dordrecht: A Jungheinrich, mint vezető vállalat az intralogisztikai megoldások területén és a Riwal, mint személyemelők és teleszkópos rakodók kölcsönzője a jövőben nemzetközi szinten együttműködnek az eszközök bérbeadása során. A Jungheinrich a Riwal emelőeszközeit fogja alkalmazni a logisztikai központokban, míg a Riwal a Jungheinrich gépeit ajánlja más szegmensekben. Céljuk egy olyan globális szolgáltatás létrehozása, amely során mindkét vállalat ügyfelei könnyebben hozzájuthatnak a megfelelő eszközökhöz: targoncákhoz, személyemelőkhöz és teleszkópos rakodókhoz. Hollandiában, Belgiumban, Szlovéniában és Németországban már jelenleg is működik a kooperáció, melyet 2019 folyamán további országokra is kiterjesztenek.

Pedro Torres, a Riwal üzemeltetési igazgatója így nyilatkozott: „A Riwal részéről nagy öröm számunkra, hogy kooperációnak köszönhetően szélesebb körű kínálatot tudunk biztosítani ügyfeleinknek és egy olyan vezető vállalattal tudunk együttműködni, mint a Jungheinrich, amely az intralogisztikai ágazatban nemzetközi szinten van jelen.”

Kerk Wichmann, a Jungheinrich AG bérlet üzletágának igazgatója folytatta: „A Jungheinrichnél az ügyfél a legfontosabb. A Riwallal közösen egy szélesebb és optimálisan összehangolt termékkínálatot tudunk nyújtani a piacon. Az együttműködéssel jelentősen könnyebb és hatékonyabb lesz ügyfeleink kiszolgálása a targoncák és személyemelők bérbeadása területén. Örülünk a közös munkának a Riwallal, mert következetesen ki tudjuk használni az üzleti lehetőségeket, mivel mindkét vállalat ugyanazokat az értékeket képviseli.”

Legutóbb a Riwal és a Jungheinrich a 2018-as Volvo Ocean Race vitorlás földkerülő versenyen dolgoztak együtt. A Riwal, mint a verseny hivatalos szállítója biztosította a mobil hajószerelőket személyemelőkkel és a Jungheinrich szállította a targoncákat. A Riwal és a Jungheinrich eszközeit használták világszerte a vendéglátóhelyek építésénél a különböző kikötőkben.

Jungheinrich

Az 1953-ban alapított Jungheinrich nemzetközileg vezető vállalat az üzemen belüli logisztika területén. Anyagmozgató gépek, logisztikai rendszerek, valamint szolgáltatások széles választékával a Jungheinrich átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek egy kézből, az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelően. A hamburgi székhelyű konszern világszerte 40 országban saját értékesítési vállalattal, további 80 országban pedig partnervállalatokkal van jelen. Jungheinrich több mint 18.000 munkavállalót foglalkoztat és 2018-ben 3,8 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A Jungheinrich részvényeket az SDAX tőzsdén jegyzik.

Riwal

Az 1968-ban alapított holland Riwal Holding Group nemzetközi szakértő a személyemelők és teleszkópos rakodók bérbeadásának és értékesítésének területén. Riwal 2.350 munkavállalót foglalkoztat, 16 országban 75 telephelyet üzemeltet és több mint 18.000 gépet működtet 70 országban. A Riwal küldetése dolgozói segítségével a maximális ügyfélkiszolgálás biztosítása.

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefon: +36 23 531 500
További információ

Feliratkozás hírlevélre
Jungheinrich Profishop
 • Újdonság!
  Ameise elektromos raklapemelő
  Ameise elektromos raklapemelő

  Ingyenes házhoz szállítással!

  629.000 Ft Irány a webshop

 • KÖNNYŰ KEZELÉS!
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő
  Jungheinrich AM 20 kézi raklapemelő

  Profi minőség, rendkívüli erő.

  113.000 Ft-tól Irány a webshop