+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Ratenkauf

Targoncák és raktári berendezések részletfizetéssel

Szeretné targoncaparkját felújítani vagy állványrendszerét bővíteni? A Jungheinrich zártvégű pénzügyi lízing megoldásával könnyen megoldhatja mindezt.

A fix havi díjak és az egyedi futamidő biztonságos tervezést nyújtanak úgy, hogy ezzel együtt kímélik a saját tőkét és az Ön banki hitelképességét. Használja ki Ön is hosszútávú tapasztalatunkat és piacismeretünket, kérjen bővebb információt a Jungheinrich részletfizetési lehetőségeiről.

A finanszírozás előnyei az Ön számára:

  • Nincs szükség tőkelekötésra.
  • Banki hitelképesség megóvása.
  • Fix havi törlesztő díjak..
  • A tőke az adózott eredményből írható le, a kamat pedig költségként elszámolható..
  • A Jungheinrich pénzügyi szolgáltatásain keresztül intézhető.

Könnyű út a megvásárláshoz.

Használja, utána pedig vásárolja meg! A Jungheinrich pénzügyi szolgáltatása megbízható partner az eszköz teljes élettartama alatt. Az Ön költségvetését és különleges igényeit is figyelembe véve kínálunk egyedi megoldásokat a targoncavásárlásra annak érdekében, hogy fejleszteni tudja üzletét.

Targonca vagy állványrendszer részletre történő vásárlása esetén a legfontosabb, hogy Ön azonnal használhatja a Jungheinrich eszközét, amit egy hosszabb, egyedileg meghatározott időtartam alatt kell kifizetnie - így nem szükséges a teljes vásárlási összeget kifizetnie egyből, hanem havonta fizeti részletekben az Ön költségvetésének megfelelő összeget. Amennyiben valamennyi részlet kifizetésre került, a targonca vagy állványrendszer az Ön tulajdonába kerül. 

A Jungheinrich részletfizetés az alábbi két opciót kinálja a targonca vagy állványrendszer megvásárlására:

Felújított használt targoncák részletfizetésre

Targoncavásárlás esetén ajánljuk figyelmébe a Jungheinrich JUNGSTARS felújított használt targoncákat. Ezek  használt targoncák professzionális, a legmagasabb minőségi követeleményeknek megfelelően kerülnek felújításra, alig különböztethetőek meg egy új targoncától. Ezek a targoncák is megvásárlohatók nyílt- vagy zártvégű pénzügyi lízinggel - kérjen ajánlatot kollégáinktól.

Szeretne többet megtudni a finanszírozási lehetőségekről?

Szívesen egyeztetünk Önnel időpontot. Kérjük töltse ki űrlapunkat vagy hívjon minket a megadott telefonszámon!

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele