+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Picture Teaser Miete

Targoncák, raklapemelők és egyéb eszközök tartós bérlése

Megnövekedett forgalom vagy a targoncaflotta folyamatos bővítése esetén a hosszútávú tartósbérlettel gépparkja rugalmasan bővíthető és az aktuális legújabb műszaki szinten tartható.

Szeretné a legmodernebb targoncákat használni úgy, hogy ne kelljen megvásárolni azokat? Az operatív lízinggel (tartósbérlettel) Ön hosszú távon bérelhet raklapemelőket, targoncákat vagy önvezető targoncákat (AGV). A megfelelő lítiumion akkumulátoros kivitelek is bérelhetők. Ily módon olyan eszközöket használhat, melyek a legmagasabb biztonsági és minőségi jellemzőkkel rendelkeznek - a költségek pedig teljesen áttekinthetőek. A rugalmas szerződési konstrukciónak köszönhetően a bérelt targoncákat előbb is visszaadhatja vagy más modellekre cserélheti, amennyiben az igények megváltoztak. Használja ki teljes körű (full-service) csomagunkat, melyet egyedileg és igény szerint állítunk össze Önnek.

Megbízható partnerként a targoncák és egyéb eszközök tartós bérleti koncepcióját az Ön vállalata igényei szerint alakítjuk ki.

Az operatív lízing előnyei az Ön számára:

  • A legújabb technológiával rendelkező targoncák használata kedvező feltéelekkel.
  • Rugalmas szerződés - csak azt bérli, amire szüksége van.
  • Teljes költségáttekintés saját tőke lekötése nélkül.
  • Nincs kötelező vásárlás és maradványérték kockázat.
  • Folyamatos minőség biztosítása a teljes körű (full-service) szervizcsomagnak köszönhetően..
  • Tervezéshetőség biztosított készenléttel.
  • Minden egy kézből: átfogó megoldás egyetlen szerződéssel.

Rugalmas szerződési keretek és nagyfokú készenlét.

Maradjon rugalmas! A targoncák és egyéb eszközök hosszútávú bérlésével Ön rugalmas maradhat és likviditását is megóvja. A havi díjak ÁFA-ja visszaigényelhető és az Ön költségvetéséhez igazítható, ugyanúgy mint a futamidő, melynek időtartama alatt a díjak nem változnak.

Tippek: használja ki szerviz csomagjainkat. Segítünk összeállítani egy egyedi teljes körű (full service) csomagot - válassza ki azokat az elemeket, amelyekre Önnek szüksége van, például karbantartást, akkumulátorszervizt, biztonsági felülvizsgálatokat, stb. Az Ön előnye: minden szolgáltatást egy kézből nyújtunk, egyetlen szerződés keretében. Gondoskodunk targoncaflottájáról - Ön pedig gondoskodik vállalatáról.

Minden rugalmasság mellett a tervezési biztonság is fontos szerepet játszik. Amennyiben Ön hosszútávon Jungheinrich targoncát bérel, mi biztosítjuk Önnek, hogy az mindig készenlétben legyen, amikor Önnek szüksége van rá. Minden targonca folyamatos elérhetősége számunkra természetes. Így Ön növelheti flottájának termelékenységét, míg a költségek csökkennek és mindig biztonságosan tervezhető minden. 

Mi történik a szerződés lejártakor? Ön költségmentesen visszaadhatja a targoncát, meghosszabbíthatja szerződését vagy választhat egy másik modellt. Nincs kötelezettsége az átvételre. A targoncák tartós bérlete esetén Ön szabadon dönthet. Emellett mindig a modern, műszakilag kifogástalan targoncákat kapja - ellenőrizve, karbantartva és igény esetén akár azonnal cserével.

Sőt! A Jungheinrich segít Önnek a bérelt targoncák biztosításában is. Érdeklődjön kollégáinknál kedvező árú töréskár biztosításunkról!

Felújított használt targoncák tartós bérlete.

A Jungheinrich felújított használt targoncái is bérelhetők tartósan, hosszú távon - így kedvező kondíciókkal hozzájárulunk a környezetvédelemhez is. A Jungheinrich JUNGSTARS felújított használt targoncák 5 csillagos minődégi előírás szerint kerülnek felújításra és mind műszakilag, mind optikailag kifogástalan állapotúak. A felújítás során természetesen minden biztonsági előírást betartanak, hogy Ön a megszokott Jungheinrich minőséget kapja. Szívesen válaszolunk további kérdéseire.

Szeretne többet megtudni a finanszírozási lehetőségekről?

Szívesen egyeztetünk Önnel időpontot. Kérjük töltse ki űrlapunkat vagy hívjon minket a megadott telefonszámon!

Stage Osztalék

Kapcsolat

értékesítés

Kapcsolat felvétele


Nem számít, hogy egy napra vagy egy évre – ha rövid idő alatt targoncákra vagy raklapemelőkre van szüksége, a Jungheinrich az Ön megbízható partnere.