Stage Emelőkocsi

Emelőkocsi

Emelőkocsi minden alkalmazáshoz

Sokoldalú emelőkocsi-modellekkel tudjuk a mindenkor megfelelő választ a speciális igényekre. Ha naponta nagy árumennyiséget és nehéz terheket kell mozgatni rövid távolságokon, megmutatkoznak a manuális kézikocsik előnyei. Nagy teherbírásának és könnyű manőverezhetőségének köszönhetően ők az ideális raktári segédek. Ha a szállítandó árukat nem olyan könnyű emelni és mozgatni, javasolt a váltás az elektromos raklapszállítónkra. Ha nagyobb magasságokban való rakodásról van szó, akkor az elektromos gyalogkíséretű targonca a megfelelő alternatíva. 

Mindig a helyes pozícióban

Azok a mozgások, amelyek sok benyúlást és nehéz emelést tartalmaznak, gyakran károsítják az egészségét. Ezekben az esetekben az egyik hidraulikus ollós emelőkocsink a tökéletes választás. A legfeljebb egy tonna terhelhetőséggel és 800 mm-es emelési magassággal kényelmes munkakörülmények és rugalmas alkalmazások lehetségesek. Ez azt jelenti, hogy a targoncát villás emelőkocsiként, emelő asztalokként, előkészítő asztalokként és munkaasztalokként használhatja. A kb. 350 mm-es villamagasságból álló lábak további biztonságot nyújtanak a hidraulikus targoncának. Az emelés és süllyesztés vagy manuálisan vagy elektrohidraulikusan történik. És az elektromos emelőmotor árammal történő ellátásáról egy karbantartásmentes 70-A-akkumulátor gondoskodik.

Elengedhetetlen az optimalizált áruszállításhoz

Teljesen mindegy, hogy rövid vagy hosszú szakaszokon, kizárólag gyalogvezérlésű üzemmódban vagy vezetőállásos eszközként: Elektromos raklapszállítókat kínálunk minden követelményre. Találja meg most raktára számára megfelelő elektromos raklapszállítót.

Biztonságos és könnyen kezelhető minden igényre

Tökéletes a be- és átrakodáshoz és alkalmankénti komissiózáshoz - minden emelési magassághoz és szállítási útvonalhoz. Rövid távon gyalogvezérlésűként, közepes távon kombinált gyalogvezérlésűként/vezetőállásosként, hosszú távon üléssel felszerelve. És mint alapgép-modellek könnyebb alkalmazásokhoz.

Erős szállítósegéd

A kézi emelőkocsik sokféle formában kaphatók: nehéz terhekhez, lapos raklapokhoz, egyedi méretekhez, egyidejű mérlegeléshez és számos egyébhez. Az Ön szállítási igényeire is található megfelelő kézi emelőkocsi.