Stage Elektromos raklapszállítók

Elektromos raklapszállítók

A Jungheinrich elektromos raklapszállítók fáradhatatlan és nagy teljesítményű segítők a teherszállításban – mindegy, hogy raktárban vagy szűk helyviszonyokkal rendelkező üzletekben. Rendelkezésre áll alapmodellként könnyebb alkalmazásokhoz és áruszállításhoz rövid, közepes vagy hosszú szakaszokon.

Kisebb szállítási feladatokhoz

Kiválóan alkalmas alkalmankénti rövid alkalmazásokhoz. Alapmodell kisebb intenzitású szállítási feladatokhoz kedvező áron.

Rövid távokra, kizárólag gyalogkíséretű üzemmódban

Az elektromos gyalogkíséretű emelőkocsikat egyszerű kezelni, fordulékonyak és minden részletükben biztonságosak. Akár 25 %-kal kevesebb energiát fogyasztanak.

Gyalogkíséretű/vezetőállásos raklapszállító

Közepes távolságra tökéletes. Extrém mértékben robusztus. Megbízható. Biztonságos. Az innovatív opcióknak köszönhetően, az igényekre a legjobban elő van készítve. 

Ergonomikus kezelés hosszabb távolságokon is

Az ESE elektromos emelőkocsi képes akár 2 tonna tömegű teher szállítására is, az oldalirányú ülésnek köszönhetően ergonomikus a kialakítása.

A gyalogkíséretű emelőkocsik munden kihívásnak megfelelnek

A gyalogkíséretű emelőkocsik gazdaságos segédeszközt jelentenek rakodásnál és rakodólapok szállításánál. Legyen szó rövid vagy hosszú távolságokról, tisztán gyalogvezérlésű vagy vezetőállásos üzemről: Találja meg nálunk raktára számára megfelelő elektromos raklapszállítót. 

Megfelelő gyalogkíséretű emelőkocsi minden távolságra

Az emelőkocsik számára a szállítási út hossza a mértékadó, amikor a megfelelő kivitel meghatározása a cél. Áruk gyors ki- és berakodásához például az elektromos vezérlőkaros emelőkocsi a megfelelő választás. Ha nehéz terheket közepes illetve hosszú távra kell szállítani, akkor a nagy teljesítményű és biztonságos ESE emelőkocsival érhető el a legnagyobb anyagmozgatási teljesítmény. Ezen a gépen a kezelők állva vagy ülve dolgozhatnak, az oldalsó helyzetnek köszönhetően pedig mindent szemmel tudnak tartani. Ezen kívül az ergonomikus formájú, részben mindkét oldalon kezelhető karok rugalmas és kénylemes munkát tesznek lehetővé, érezhetően tehermentesítve a kezelőt. 

Az elektromos alacsony emelésű emelőkocsik legyőzik az emelkedőket

Tehergépkocsik és vasúti kocsik esetén pontosan az első rakodólap sornál fordulhat elő, hogy a hagyományon emelőkocsik problémába ütköznek – nem így azonban a rámpaemeléssel felszerelt raklapszállítók esetében. Ez a gép akár 15%-os szintkiegyenlítést is meg tud valósítani. Ennél a gépnél számos további felszereltségi változat és teljesítmény jellemző közül lehet választani: beépített töltő, kúszómenet kapcsoló és vonóerő rásegítő.

Elektromos gyalogkíséretű emelőkocsi maximum 3,5 tonna terhelésig

Elektromos emelőkocsijaink 1,4 - 3,5 tonnás terhek gyors és bizotnságos célba juttatására képesek – köszönhetően az alacsony zajszintű és nagy teljesítményű elektromos motoroknak és nagy teljesítményű akkumulátoroknak. Így az EJE 2 sorozatú elektromos raklapszállítóval nagy teherrel problémamentesen maximum 6 km/h sebesség érhető el.

Spóroljon az üzemi költségeken az elektromos emelőkocsival

Élvezze az előnyöket elektromos emelőkocsijaink innovatív váltóáramú technológiájával mely nagyobb teljesítményt és alacsonyabb üzemi költségeket tesz lehetővé. A háromfázisú váltóáram a hálózati áram egyik típusa, alkalmazása gazdaságosabb mint az egyenáramé. Ez a technika feleslegessé tesz egyes komponenseket és kopó alkatrészeket, így az elektromos emelőkocsik különösen kis karbantartási igényűek.