Stage Kézikocsi

Kézikocsi

Kézikocsik: terhelhető és fordulékony

Kézikocsink jelenti a gazdaságos megoldást számos rövid távolságú szállítási feladat számára. Minden követelményhez megtalálja a megfelelő modellt. Az akár három tonnáig terjedő nagy terhelhetősége és a szűk terekben is könnyű kezelhetősége a kézi targoncákat ideális raktári segéddé teszi. 

Ha naponta nagyobb árumennyiséget és nehéz terheket kell mozgatni rövid távolságokon, megmutatkoznak a manuális kézikocsik előnyei. Az akár három tonnáig terjedő nagy terhelhetőségnek és a szűk terekben is könnyű kezelhetőségnek köszönhetően a kézi targoncák ideális raktári segédek. Ennek során krómozott tengelyek, és a kerekek és csuklók siklóperselyei gondoskodnak a könnyű és alacsony zajszintű húzásról és tolásról.

A különböző kivitelekben a kézikocsik nem csak standard Euro raklapokat szállítanak, hanem speciális és kis méretű raklapok felvételére is alkalmasak. Erre szolgálnak többek között az egyedileg 140 - 585 milliméter között beállítható villák, valamint az alár 2.400 milliméterig választható villahosszak.

Osztályában a legtöbbet vásárolt kézi emelőkocsi világszerte

A klasszikus a kézikocsik között, az AM 22 modell, osztályában a legkelendőbb. Az okok: Extrém könnyen és kényelmesen kezelhető. A teflonperselyek és -csuklók gondoskodnak a nyugodt futási tulajdonságokról és a hosszú élettartamról. A javított hidraulika rendszernek köszönhetően csökken a pumpálási erő. Egy speciális süllyesztőszeleppel a terhek különösen finoman helyezhetőek le. A jelentősen csökkentett elülső rész hosszának köszönhetően ez a kézikocsi szűk helyeken is könnyen fordul.

Speciális esetekre klasszikusaink nagyon segítőkész változata az AM 15l, ami annyira alacsonyan lett létrehozva, hogy különösen lapos raklapok alá is be tud haladni. Az AM 30, ami 3.000 kilogramm teherbírással nagyon nehéz terheket is rakod. És az AM V05, ami úgy állítható, hogy a standard raklapok mellett kis egyedi raklapokat és kis méretű raklapokat is fel tud venni. Az AM 22 kézi emelőkocsi csökkentett zajszintű is!

Kézikocsi precíz mérlegtechnikával

Gyakran szükséges az árukat a raktárban, a gyártásban és kiszállítás során nem csak mozgatni, hanem mérlegelni is. Erre a célra kézi targoncánk mobil mérőberendezéssel tökéletesen alkalmas a Mérleget az áruhoz elv szerint. Ez könnyű játékot jelent a nehéz terhekkel. A mérleggel felszerelt kézikocsik maximális pontosságukkal tűnnek ki. A villák négy végpontjában elhelyezett mérlegcellák pontos tömegmérést tesznek lehetővé, akár 2 fokos emelkedőkön is.