Stage Vertikális komissiózó

Vertikális komissiózó targonca

Hatékony komissiózás nagy magasságban

Emelje termelékenységét egy új szintre! Az elektromos komissiózó targoncával tartósan növelheti az árukivételek ütemét. Az ember-gép kapcsolat optimalizálásához vertikális komissiózó targoncáink esetén is a nagyobb haladás közbeni biztonságra és hatékonyságra törekedtünk.

Nagyobb komissiózási teljesítmény a magasraktárban

Az egyedi helyzetek és a telephely sajátosságai illesztett megoldásokat kívánnak. Válasszon a többféle praktikus illesztési lehetőségből, melyek tökéletes opciót jelentenek! Vertikális komissiózó gépeinkkel a raktárban a legmagasabb komissiózási teljesítmény érhető el.

A targonca a rugalmasság, gazdaságosság és ergonómia terén új szintet határoz meg. A Jungheinrich moduláris rendszere számos illesztési lehetőséget kínál a jövő számára. Az integrált Jungheinrich warehouseNAVIGATION-nal (opcionális) a targoncák vezérlő számítógépe közvetlenül a raktárirányítási rendszerrel kommunikál. A fülkében a kezelő számára nagy méretű munkahely áll rendelkezésre, mely nagyszerű kilátással rendelkezik.

Teljesen automatizált használatra is alkalmas

Intelligens automatizálási komponensekkel a gyakorlatban jól bevált sorozatgyártású járműveink vezető nélküli szállítójárművekké (FTF) változnak át. Intelligens szoftverrel együtt a raktárat időtállóvá teszik, egyszerűsítik a folyamatokat, és a hatékonyságot új szintre emelik. Az automatizálásban kompetens partnereként, az Ön igényeinek megfelelően tervezzük és valósítjuk meg a vezető nélküli targoncákat (FTS), amellyel raktárának gazdasági hatékonyságát teljesen automatikusan növelheti.