Stage Dízeltargonca gázüzemű targonca

Dízel-/gázüzemű targonca

Erős dízel- és gázüzemű targonca

Dízel- és gázüzemű targoncáink nagy teljesítményre képesek és rendkívül terhelhetők. 1,6 - 5 tonna közötti teherbírásukkal lendületes árurakodást biztosítanak és gazdaságosan alkalmazhatóak a raktárban vagy gyártási területen.

Kültéri használatra: dízel-és gázüzemű targonca

Elsősorban nagy teljesítményű targoncát keres kültéri munkákra? Ez esetben belső égésű motoros (dízel vagy gáz üzemű) targoncáinkat ajánljuk, melyek kemény használati feltételek illetve szennyezett vagy poros környezet valamint egyenetlen talajon is megbízhatóan dolgoznak. 

A modelltől függően erőgépeink akár öt tonna teherbírással is rendelkezhetnek. A kezelés is egyszerűen történik, mindegy hogy melyik variáns mellett dönt. A dízel targoncák néhány percen belül ismét fel vannak töltve, gázüzemű gépeknél a palackot kézzel elforgatva könnyen ki lehet cserélni.

Erős motorok a nagyobb teljesítményért és alacsonyabb fogyasztásért.

Ami gázüzemű- és dízel targoncákban rejtőködik hosszú élettartamú és már sokszor bizonyított: erős motorok, melyek az autóiparban már bizonyítottak. Ez a motor már alacsony forduatszámon is nagy nyomatékkal rendelkezik – tökéletes a raktári illetve termelésben történő napi munkára. A korszerű motortechnológiák a Jugnheinrich által kifejlesztett rendszerszoftverekkel ezeket a targoncákat különösen energiahatékonnyá teszik. Így kis üzemanyagfogyasztás és különösen alacsony emissziós értékek érhetők el. A minimális zajszint további előnyként jelentkezik. Mind a dízelüzemű (DFG) mind a gázüzemű targoncák (TFG) nagyon halkan működnek.

Profitáljon új dízel- és gázüzemű targoncáinkból, melyek hidrosztatikus hajtással rendelkeznek, mint pl. a DFG/TFG 425s/430s/435s. Mivel ezek a targoncák kevesebb mechanikus alkatrészből állnak, egyidejűleg karabantartásszegényebbek is. Ezáltal a robosztus, széleskörűen alkalmazható, nyomatékváltóval felszerelt gépeket a nagyobb rakodási teljesítmény terén lekörözik: A versenytársak gépeivel összehasonlítva nagyobb rakodási teljesítményt képesek megvalósítani alacsonyabb fogyasztás mellett.
 

Content Dízeltargonca – gázüzemű targonca

Nagyobb teljesítménnyel és megbízhatósággal a maximális eredmény érdekében

Válassza ki a kívánt targoncát!


DFG 316 DFG 316 dízeltargonca
A 3300 mm-es emelési magasságával és 1 600 kg-os teherbírásával a DFG 316 különösen robosztus, gazdaságos és alacsony karbantartási igényű.

További információ


TFG 425s (1) TFG 425s gázüzemű targonca 


A 3300 mm-es emelési magasságával és 2500 kg-os teherbírásával a TFG 425s különösen erőteljes, gyors és dinamikus.

További információ


Ha másik targonca érdekli, forduljon hozzánk. Találunk megoldást Önnek. Minden targonca a szokásos Jungheinrich feltételekkel kerül kiszállításra.


Stage Dízeltargonca gázüzemű targonca

Még mindig nem biztos benne, hogy különleges ajánlatunk a megfelelő szolgáltatást kínálja Önnek? Néhány gyakran feltett kérdést megválaszoltunk:

Kérdés: Ezzel az akcióval régi, rosszabb minőségű targoncákat forgalmaznak?
Válasz: Nem, minden dízel és gázüzemű targoncánkat kemény alkalmazási körülmények között is maximális teljesítményre és hosszú élettartamra terveztünk. Minden egyes targonca Jungheinrich prémium minőségű, és a szokásos Jungheinrich feltételekkel kerül kiszállításra.

Kérdés: Ez megbízható ajánlat? Tényleg tudok spórolni?
Válasz: Igen, mert prémium minőségű gyártó vagyunk több mint 60 éves tapasztalattal. Ezeket a magas minőségű targoncákat sehol máshol nem találja meg kedvezőbb áron.

Kérdés: A kedvezmény csábító, de miért van egyáltalán szükségem új targoncákra? Tudnak abban segíteni, hogy a cégem még sikeresebb legyen?
Válasz: A kérdés a következő: Jobb eredményeket tud elérni régi és megbízhatatlan eszközökkel, középszerű teljesítménnyel és motiválatlan alkalmazottakkal? Jelenlegi különleges kedvezményünk a lehető legjobb lehetőséget kínálja prémium minőségű targoncák vásárlására, jelentősen javítva az anyagáramlást és az alkalmazottak motivációját.

Szerezze meg targoncáját, és növelje teljesítményét!

Kapcsolat

Stage Osztalék

Kapcsolat

Telefon

+36 23 531 500

Kapcsolat felvétele