Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EJE 220r_225r

Gyalogkíséretű ­emelőkocsi 2,2 - 2,5 t

  • 122 mm
  • 2200 - 2500 kg
  • Szintkiegyenlítés a rámpaemelésnek köszönhetően.
  • Hosszú biztonsági kezelőkar 4 fokozatú lábvédelemmel.
  • ProTracLink rendszer a kiváló menetstabilitásért.
  • Robusztus acél alváz a hosszú élettartamért.
  • Gyors és könnyű manőverezés a rövid elülső méretnek köszönhetően.

EJE 220r/ 225r

Robusztus és nagy teljesítményű EJE 2r elektromos gyalogkíséretű raklapemelőink tökéletes segítséget jelentenek tehergépjárművek rámpán történő hatékony be- és kirakodásához. A szabadalmaztatott rámpaemelő funkció lehetővé teszi a magasságkülönbségek megbízható kiegyenlítését, valamint a tehergépjármű első raklapsorának zökkenőmentes be- és kirakodását. A nagy teljesítményű és hatásfokú háromfázisú váltóáramú motor lenyűgöző teljesítményt nyújt, a legmodernebb vezérlő elektronika és a tökéletesen a kezelőhöz szabott kezelőkarfej biztonságos és intuitív munkavégzést tesz lehetővé. A leállások elleni maximális biztonságot a stabil alváz, a megerősített villák és a kezelőkarfejben lévő érintésmentes érzékelők biztosítják. A hosszú élettartam tekintetében az EJE emelőkocsik tartós akkumulátorokkal rendelkeznek az intenzív használat, a csekély mértékű karbantartás és az alacsony kopás érdekében.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EJE 222r 2 200 kg 122 mm 6 km/h 1 737 mm 24 V
EJE 225r 2 500 kg 122 mm 6 km/h 1 737 mm 24 V