Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage EJE 220_225_230_235

Gyalogkíséretű ­emelőkocsi 2,2 - 3,5t

  • 122 mm
  • 2200 - 3500 kg
  • Nagy teljesítményű váltóáramú technika maximális teljesítménnyel
  • Hosszú lábvédő rúd (opcionális)
  • ProTracLink-rendszer a kiváló menetstabilitásért
  • Robusztus acél-alváz a hosszú élettartamért
  • Gyors és könnyű manőverezés a rövid elülső méretnek köszönhetően

EJE 222-235

A fordulékony és különösen nagy teljesítményű 2-es gyártási sorozatú EJE elektromos gyalogkíséretű raklapemelők meggyőzőek maximális rakodási teljesítményükkel és minimális karbantartást igénylő váltóáramú motorjukkal. A legnehezebb terhek szállításáról ezenkívül az erős emelőmotor gondoskodik. Akár hosszú élettartamú savas ólomakkumulátorainkkal, akár innovatív lítiumion technológiánkkal és tökéletesen összehangolt energiamenedzsmenttel használjuk, az EJE 2 típusok a legnehezebb terhekkel is gond nélkül elérik maximális sebességüket. Nehéz terhek esetén különösen fontos: A biztonság az EJE 2 esetén kiemelt fontosságú. A hosszú, alul rögzített kezelőkar elegendő távolságot biztosít a gép és a kezelő között. Különösen robusztus acélvázzal, megerősített villakialakítással és alacsony kopású támasztókerekekkel az EJE 2 emelőkocsik minimális karbantartást igényelnek. Különösen nagy akkumulátorokkal pedig folyamatosan készen állnak, intenzív és hosszú alkalmazások esetén is. A megbízható és hatékony árurakodásért a raktári mindennapokban.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök


Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
EJE 222 2 200 kg 122 mm 6 km/h 1 737 mm 24 V
EJE 225 2 500 kg 122 mm 6 km/h 1 737 mm 24 V