Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
ESD 120 Stage

Vezetőállásos/-üléses targonca 2.0 t

  • 1660 - 1960 mm
  • 2000 kg
  • Ideális a gazdaságos áruszállításhoz két rakodólap egyidejű kezelésével
  • Különösen robusztus váz a nagyobb tartósság érdekében
  • Lehajtható ülés az álló és ülő pozícióban történő használathoz
  • Könnyed kormányzás a kényelmes kezelés érdekében
  • Keskeny kialakítás szűk helyviszonyokhoz

ESD 120

A kompakt és fürge ESD 1 ugyanolyan magabiztos a szűk helyeken történő manőverezés terén, mint a hosszabb távokon történő teherszállításnál. Lehajtható ülésének köszönhetően a munka ülő és álló helyzetben egyaránt végezhető. A targonca szélessége mindössze 760 mm, és ideális választás raklapok tehergépjárművek oldalfalai mentén történő elhelyezéséhez vagy tömbraktározáshoz. Két raklap egyidejű szállítása esetén az ESD 1 gond nélkül mozgat két raklapot egyszerre, ami maximális árurakodási teljesítményhez vezet a raktárban. Az oldalsó üléspozíciónak köszönhetően még gyakori irányváltások esetén is garantált az ergonomikus és nyakkímélő munkavégzés. A középen elhelyezett kijelző, amelyen folyamatosan látható minden fontos funkció, valamint a könnyű manőverezést biztosító elektromos kormányzás még magasabb komfortszintet nyújt.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ESD 120 2 000 kg 1 960 mm 12 km/h 2 260 mm 24 V