+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ERC 216zi (1)

Gyalogkíséretű targonca 1,4 - 1.6t

  • 2 400 - 6 000 mm
  • 1 400 - 1 600 kg
  • Kompakt és nagy teljesítményű a Li-ion akkumulátornak köszönhetően.
  • Gyors rakodás két raklap egyidejű szállítása révén.
  • Nagyobb szabadmagasság rámpákhoz, küszöbökhöz és egyenetlenségekhez.
  • Intelligens rakodási asszisztensrendszerek a biztonság érdekében.
  • Okos ergonómiai megoldások a könnyű munkavégzéshez.

ERC 214 zi/ 216 zi

Az ERC zi nagy teljesítményű elektromos raklapemelő alapfelszereltségként lítiumion technológiával működik, amely forradalmi, rendkívül kompakt külsőt eredményez. Ez a fordulékony targonca sokoldalúan használható és nagy magasságban, akár 6 méterig is biztonságosan elvégzi a be- és kitárolást. Közepes és hosszú szakaszokon kiválóan alkalmas áruszállításra és komissiózásra. A kerékkarok kiegészítő emelőszerkezetének segítségével egy helyett két raklapot képes kezelni, ami növeli a hatékonyságot és a rakodási teljesítményt. A nagyobb szabadmagasság révén a küszöbök, egyenetlenségek vagy rámpák nem okoznak gondot az ERC számára. Az intelligens rakodási asszisztensrendszereknek köszönhetően a rakomány kezelése egyszerű és biztonságos. A tökéletes ergonómiáról a stabil és rugózott kezelőállás, valamint az automatikus központosításra képes smartPILOT kezelőrendszer gondoskodik, amellyel egy kézzel is irányítható a gép. A panorámaüveg (opció) kiváló, akadálymentes kilátást biztosít előre.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Előnyök

ERC 216zi Campaign Keyvisual


Features