Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage ECD 320

Komissiózó targonca 2,0t

  • 700 - 1500 mm
  • 2000 kg
  • Maximális komissiózási teljesítmény a legalacsonyabb energiafogyasztás mellett
  • Nagy teljesítményű motor dinamikus gyorsulással
  • jetPILOT a személygépkocsiban megszokott intuitív kezelésért
  • Átfogó opciók az optimális munkahelyhez
  • Ergonomikus oszlopemelés 700 mm-ig (1.500 mm opcionális)

ECD 320

Robusztus és sokoldalú ECD 320 típusú horizontális komissiózó targoncánk dupla erőkifejtéssel dolgozik Önért: A dupla hosszúságú villák a kiegészítő oszlopemeléssel két rakodólap ergonomikus magasságban történő komissiózását teszi lehetővé, ami a lehető legmagasabb komissiózási teljesítményt és optimális energiahatékonyságot eredményez. Az erős 2,8 kW-os (opcionálisan 3,2 kW-os) motor a legjobb menet- és gyorsulási paramétereket eredményezi, az opcionális lítiumion technológia pedig többműszakos üzemeltetést is lehetővé tesz. Előnyei különösen nehéz üzemi körülmények között érvényesülnek: dinamikus gyorsulás, biztonságos kanyarmenet és magas végsebesség. Kompakt méretei ellenére a komissiózó gép tágas, egyénre szabható, jetPILOT multifunkciós kormánykerékkel felszerelt kezelőállással rendelkezik, mely kíméli a hátat és időt takarít meg a komissiózás közben. Az optimális és teljes körű kilátás, a kezelőelemek könnyű elérhetősége és a kiegészítő világítási opciók biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé.

Li-ion

Content Li-Ion + 5 év logó
Csúcsteljesítmény kompromisszumok nélkül.

A Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus szolgáltatás keretében akár 8 év teljesítménygaranciát vállalunk kiváló minőségű lítiumion akkumulátorainkra.

Meggyőző érveink vannak. Ezért is biztosítjuk Önnek, hogy az első 6 hónapon belül bármikor könnyedén és gyorsan visszatérhessen az eredeti technológiához.

További információ

Features

Modellek áttekintése

Model Teherbírás Emelési magasság Haladási sebesség Teljes hossz Akkumulátor feszültség
ECD 320 2 000 kg 1 500 mm 14 km/h 4 081 mm 24 V