Stage VFG offer no logo
Ne maradjon le róla!

Rendkívüli kedvezmények dízel- és gázüzemű targoncákra!

Korlátozott ideig, a készlet erejéig extra kedvezmények hidrodinamikus targoncákra, akár azonnali szállítással.

Dízel- és gázüzemű targoncák különböző kivitelekben. Az elsőké az elsőbbség, ne maradjon le Ön sem! Az akció kizárólag január 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

Szerezze be most dízel- vagy gázüzemű targoncáját extra kedvezményekkel!

Erős, univerzálisan alkalmazható, nyomatékváltós targoncáink rendkívüli teljesítményre képesek bármilyen szállítási feladat esetén. A hidrodinamikus meghajtás előnyei különösen közepes és hosszú útszakaszokon érvényesülnek: lágy indítás és optimális hatásfok nagy sebességnél is.

VFG special offer dupla kép

Használja ki akciónkat és szerezze be most targoncáját!

Ízelítő ajánlatainkból: dízel- és gázüzemű targoncák 1,6-3,0 tonna teherbírással, különböző kivitelekben már nettó 3.990.000 forinttól.

TFG 316 offer 2020

TFG 320 offer 2020

DFG 425 offer 2020

DFG 430 offer 2020

Ne maradjon le Ön sem, csak a készlet erejéig érhető el!

Az ajánlat csak a kijelölt, korlátozott számban elérhető gépekre érvényes. Használja ki ezt a kiváló lehetőséget és válasszon hidrodinamikus meghajtású dízel-vagy gázüzemű targoncáink közül.

VFG offer production

HIDRODINAMIKUS MEGHAJTÁS ELŐNYEI

VFG offer in action

Gazdaságos és energiahatékony üzemeltetés

  • Maximális megbízhatóság bármilyen alkalmazás esetén - robusztus, világszerte bevált Kubota motorok nagy teljesítményű hűtőrendszerrel extrém körülményekhez is.
  • Kiváló stabilitás és menetbiztonság - a speciális ellensúly kialakításnak köszönhetően a targonca súlypontja optimális helyen van.
  • Kiváló kilátás minden irányban - kompakt emelőoszlop és védőtető kialakítás, melyen keresztül kiváló a rálátás a villákra és a rakományra.
  • Könnyen szervizelhető - első híd karbantartásmentes fékrendszerrel Közvetlen hozzáférés valamennyi speciális részegységhez - speciális szerszámok nélkül.
  • Költség- és energiahatékony - az optimálisan összehangolt részegységek, az alacsony fogyasztású motor és a terheléstől függő olajnyomás hatékony üzemeltetést biztosít.
  • Tökéletes alap a hatékony munkavégzéshez - a funkcionális és ergonomikus kezelőelemek, mint pl. az elektromos működtetésű rögzítőfék könnyű kezelést biztosítanak.

Használja ki akciónkat!

Vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!