Call4Service
+36 23 531 500 Szerviz hotline
Kapcsolatfelvételi űrlap
Hírlevél
Stage Villástargoncák

Villástargonca

Targoncáink – a hatékony mindenesek

Targoncáinkat majdnem minden raktárban lehet üzemeltetni, hiszen ezek igazi tehetséges mindenesek. Mindegy, hogy elektromos vagy belsőégésű motoros kivitel – alacsony fogyasztású homlokvillás ellensúlyos targoncáink megfelelő választást jelentenek.

Minden igényre a megfelelő targoncát

Nagy teljesítményű, ugyanakkor gazdaságos működésű targoncát keres? A mi targoncáinkban mindkét tulajdonságot megtalálja. Ezek a gépek rendkívül fordulékonyak és így a szállított árút a csarnokban és az udvaron is megbízhatóan eljuttatják a célpozícióba. A nagy teherbírásnak köszönhetően a nehéz terhek sem jelentenek problémát gépeink számára: Öt tonnáig probléma nélkül megoldják a feladatot. 

Ellensúlyos homlokvillás targoncák: elektromos vagy belsőégésű motoros?

Választékunkban elektromos és belsőégésű motoros targoncákat egyaránt megtalál. Az, hogy melyik típus illeszkedik jobban, az adott raktár követelményeitől függ.

Szűkfolyosós raktárban elektromos ellensúlyos targoncáink kompakt kivitelüknek köszönhetően ideális megoldást jelentenek. Az innovatív váltóáramú technológia a menettulajdonságra, rakodási teljesítményre és karbantartási költségre is kedvező hatással van. Egyidejűleg a targonca visszatápláló fékezése további energiát jelent, így egy feltöltéssel a gép többet tud dolgozni. 

Dízel- és gázüzemű gépeink ezzel szemben robosztus és megbízható erőgépek. Teherbírásuk 1,6 és öt tonna között van, így maximális hatékonysággal rendelkeznek. Ennek ellenére homlokvillás gépeink rendkívül halkan és ergonomikusan működnek. Ha a raktárban gyakran van irányváltásra szükség, akkor a hidrosztatikus hajtású gépeket érdemes választani. Hosszú távú szállítás esetén azonban a hidrodinamikus hajtás megfelelőbb.

NAGY TELJESÍTMÉNY MINIMÁLIS KÖRNYEZETI TERHELÉSSEL

Elektromos targoncáink különösen beltéri használatra alkalmasak. Rendkívül fordulékonyak és akár 20 százalékkal kisebb az energiafogyasztásuk.