Logisztikai interfész

Köztes eszköz Jungheinrich Know-How-val

A tökéletes kapcsolat a targonca és a raktár-irányítási rendszer között

Nagyítás egérkattintással

Online érdeklődés

Alapadatok

  • Moduláris felépítés
  • Nem szükséges módosítani a raktárirányítási rendszer működését
  • A különböző technológiák könnyen integrálhatók a rendelkezésre álló szoftver környezetekbe
  • Számos helyen csatlakoztatható a raktárirányítási rendszerhez (WMS)

A targoncába szerelt különböző megoldásokhoz és technológiákhoz - pl. RFID, raktár navigáció —szükséges az adatcsere a raktár-irányítási rendszerrel (WMS). Legtöbbször azonban ezek nem ugyanazt a nyelvet beszélik. A kommunikáció működéséhez a WMS-t illeszteni kell. A Jungheinrich logisztikai interfész segítségével ezekre az illesztésekre kis mértékben van vagy egyáltalán nincs szükség. Ez egy speciális fejlesztésű köztes eszköz, amit a rádiófrekvenciás adatátviteli terminálra szerelnek fel és a kommunikációs központ szerepét veszi át, valamint az információk átalakításáért felelős. Így az integráció a meglévő vagy új rendszer környezetekbe – a WMS rendszeren történt funkcióváltoztatások nélkül – gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

Előnyök áttekintése

  • Egyszerű kommunikáció a raktárirányítási rendszer (WMS) és a targonca vezérlőrendszere között
  • Széleskörű felhasználási lehetőségek

Részletes előnyök megjelenítése

Részletes előnyök

Egyszerű kommunikáció a raktárirányítási rendszer (WMS) és a targonca vezérlőrendszere között

A logisztikai interfész egy nagy teljesítményű köztes eszköz (Middleware), ami a WMS és a targoncavezérlés között működik és jelentősen leegyszerűsíti a kommunikációt. A WMS a logisztikai interfésznek küldi a szállítási megbízásokat, amely biztosítja a kommunikációt a targoncával. A folyamatok leképezése és vezérlése a WMS rendszerben közvetlenül megoldható, nincs szükség a rendszerben változtatásra. A logisztikai interfész moduláris felépítése garantálja a további technológiák egyszerű bővítését. Ezáltal a már meglévő szoftverkörnyezetbe egyszerűen integrálhatóak a különböző technológiák (például RFID, raktárnavigáció, Automated Guided Vehicle).

Széleskörű felhasználási lehetőségek

A logisztikai interfész alapvetően szűk és széles folyosós raktárnavigációnál, valamint az RFID-technológia területén, automatikus szkennerek és targonca helymeghatározás esetén alkalmazható. A WMS rendszer összeköthető továbbá a Jungheinrich liftregal és páternoszter raktározási rendszerekkel, valamint Under Pallet Carrier (UPC) rendszerrel. Az Automated Guided Vehicle esetében a logisztikai interfész lehetővé teszi a WMS-kapcsolat mellett a raktárperifériába, kibővített folyamatlogikába és egy grafikus megbízáskezelésbe történő integrációt. A WMS rendszerrel történő összeköttetéshez számos lehetőség áll rendelkezésre, úgymint File Transfer, TCP/IP, Telnet és számos további lehetőségek. Mindez az ellenkező irányban is lehetséges. Így a logisztikai interfész arra is képes, hogy gyors és egyszerű visszajelzéseket küldjön a WMS rendszer felé.

Online érdeklődés

Információkérés

Szeretne több információt megtudni a Jungheinrich termékeiről és szolgáltatásairól? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
További információ

Feliratkozás hírlevélre